Ingezonden door: Karin Dral
10-04-2014

Cupcake!

Lieve bewoners van Lunetten,

Deze bewoonster van Lunetten doet mee aan een wereldwijde wedstrijd. Om Global Intern 2014 te worden en een internationale stage te winnen, heb ik een video gemaakt. Ik heb zoveel mogelijk stemmen op mijn video nodig om finaliste te worden. U zult zien dat ik flink ben wezen bakken voor deze video, en na afloop van de wedstrijd zal ik dan ook cupcakes bakken en uitdelen in het winkelcentrum!

U kunt via de volgende link stemmen ('vote'). Wilt u mij alstublieft helpen kans te maken op deze droomstage? Stem en zegt het voort! Alvast heel erg bedankt!

Liefs van een buur,
Karin

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 11-04-2014 schreef Alex:

Ha Karin,

Leuk filmpje al werd ik in het begin wel een beetje nerveus van die snelle beelden. Je hebt al aardig wat stemmen (10.829) Heel veel succes and go for it !!
Op 13-04-2014 schreef Karin Dral:

Hoi Alex,

bedankt voor de reactie!
De beelden had ik ook liever langzamer gehad maar mijn berekeningen waren niet goed en ik zat ver over het limiet van drie minuten heen ooh-ooh! Een volgende video maak ik zeker minder spastisch.

Groet en een heel fijn weekend!
Op 19-04-2014 schreef gebakje:

Leuk filmpje hoor! Wanneer is de wedstrijd afgelopen en weet je of je voldoende stemmen hebt gehaald?
En laat je ook hier weten als je volgende filmpje online staat?
Op 30-04-2014 schreef Karin Dral:

Dankjewel! Ik heb zojuist te horen gekregen dat ik bij de 100 finalisten van de wereld zit, -beep-a! Tussen morgen en 9 mei zal ik een telefonisch interview houden met Education First, echter vertellen ze niet wanneer ze bellen en bellen ze ook maar één keer. Ik zit dus tot 9 mei aan mijn telefoon vast! Deze video is de eerste video die ik ooit gemaakt heb, als ik weer een video zal maken laat ik dat weten! :-) Iemand suggesties hoe ik jullie blij maak met cakejes?