Ingezonden door: Abel van de Ven
28-04-2014

Whatsappgroep Lunetten Alert

Beste mede-lunettenaren,

Sinds maart is er een whatsappgroep actief voor Lunetten. Naar aanleiding van enkele inbraken was er al een groep die vooral wordt gebruikt voor de bewoners van de Fivelingo, maar deze groep is voor heel Lunetten. De groep 'Lunetten Alert' staat via de beheerder in contact met groepen in Hoograven, zodat ook wijkoverschrijdende zaken gedeeld kunnen worden.
De bedoeling van de groepen is om een breder netwerk op de hoogte te brengen van verdachte situaties in onze wijk. Denk daarbij aan de in deze rubriek genoemde autoinbraken, securitas babbeltruc (zo lijkt het) en het verdachte zedendelict.
Als je bezig bent de veiligheid van de wijk en graag je steentje bijdraagt kun je je aanmelden voor de groep. Dat kan door een mail te sturen (utrecht.alert@tincho.nl) of kijk op Twitter via de genoemde link.
De groep is niet bedoeld als discussiegroep, maar echt voor het delen van actuele verdachte situaties of het elkaar op de hoogte brengen daarvan. Daarnaast blijft het altijd belangrijk om ook de politie op de hoogte te brengen. Meld je aan via het genoemde mailadres met naam en telefoonnummer (en dat je in Lunetten woont) en je zult aan de groep worden toegevoegd.


Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 29-04-2014 schreef Robb:

Ik heb mij ook aangemeld.