Ingezonden door: Huub van de Vecht
30-04-2014

informatie World of Pleasure festival 10 mei

Informatie over Festival (10 mei) op Noordplas Laagraven.

Op zaterdag 10 mei 2014 vindt voor de tweede keer het festival “World of Pleasure” plaats op recreatiegebied Laagraven (Noordplas). Het festival zal plaatsvinden van 12:00 tot 23:00 uur. Tijdens het festival zullen er 4 podia zijn, waar verschillende stromingen van elektronische dansmuziek ten gehore worden gebracht. Als organisatie zullen we er alles aan doen om u tijdens deze dag van directe overlast te ontzien. Hieronder treft u een aantal maatregelen die deze dag worden genomen.

Fietsbrug over A12:
In verband met de veiligheid is er met de gemeente en politie afgesproken dat de fietsbrug van Lunetten naar Laagraven deze dag af te sluiten. Er zal een verkeersregelaar bij de toegang van de brug u op de hoogte brengen van de te nemen omleidingsroute. Bedankt voor uw begrip hiervoor.

Strandbad gesloten:
Op zaterdag 10 mei is het strandbad bij Down Under gesloten voor recreatie. Op zondag 11 mei bent u wel weer van harte welkom voor recreatie.
Geluid: Het is mogelijk dat u flarden geluid van het festival kunt horen. Als organisatie zorgen we er voor dat deze overlast tot een minimum beperkt wordt. Dit door de juiste afstelling van geluid en posities van de podia. Tussen 12.00 en 23.00 wordt op continue basis het aantal toegestane dB gecontroleerd op vaste meetpunten.
Mocht u vragen hebben betreffende het evenement, dan kunt u contact opnemen met Hubert van de Vecht per e-mail:
hubert@x-sense.nl

Alvast bedankt voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Hubert van de Vecht
X-Sense events


Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 02-05-2014 schreef Hugo:

En net als vorige keer is de organisator meer attent dan de gemeente die de vergunning verstrekt....

Wat mij betreft maken jullie er een mooi feest van Huub!

Ik woon midden in de wijk en heb inderdaad flarden meegekregen. hoe het met de mensen aan de rand van lunetten zit weet ik niet. Maar voor 1 keer per jaar?Moet kunnen!
Op 03-05-2014 schreef Robb:

Klopt. En vorig jaar was het exact om 11 uur afgelopen.
En ik denk dat we meer last gaan hebben van 1 straat in lunetten welke feest gaat vieren door de straatprijs!
Op 04-05-2014 schreef Boskatertje:

Vorig jaar was ik niet thuis dus heb van het geluid weinig gehoord. Wel vond ik het jammer dat er na nog zo veel zooi achterbleef vooral dikke tie-wraps die elke 5 meter op de grond lagen en zo precies zien waar de bouw hekken hebben gestaan. Ook hekken klemmen hier en daar, er lopen daar ook paarden rond en zo'n stuk metaal is schadelijk .
Op 08-05-2014 schreef een ouder:

Dank voor de info.

Helaas is deze niet volledig.
De afgelopen dagen bleek het fietspad aan de rechterkant (bedrijvenkant) van de plas afgesloten. Ik verwacht dat dit begin volgende week ook nog zal zijn als alles weer afgebouwd wordt.

Voor festivalbezoekers uit Lunetten is het festival door afsluiten van de brug eigenlijk niet lopend te bezoeken.
Dat is jammer.

Bij deze wens ik festivalbezoekers en organisatoren: veel plezier!
Op 09-05-2014 schreef Boskatertje:

Het is nog geen zaterdag hoor, nu al stampende beats?
Op 11-05-2014 schreef Boskatertje:

Ik vond het geluid wel meevallen soms stukjes iets te veel bas, denk ook dat door het weer weinig deuren en ramen open stonden en dus minder overlast. Hoop ook dat jullie niet teveel overlast hebben gehad van het weer?

Echte overlast vond ik vooral het fietspad wat dicht was omdat ik het vaak als voetganger gebruik en dat 4-5 km om moeten lopen minder leuk is.