Ingezonden door: Doortje 't Hart
29-05-2014

Zonne energie in Lunetten

Gisteravond was ik op een informatie avond op De Spits over een mooi project Solyluna. De scholen van Lunetten zijn dit project gestart om bewustwording t.a.v. Energieverbruik te bevorderen en zoveel mogelijk zonnepanelen in de wijk te krijgen. Lunetten gaat energie opwekken, doet u mee? Het project heeft een scherpe deal gesloten met New Solar energy solutions . Iedereen die meedoet krijgt korting op de aanschaf van (hoge kwaliteit) panelen en per x aantal panelen krijgen de scholen een gratis paneel. Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de korting en hoe meer panelen op de scholen. Mooie actie toch? Doe dus mee!!!!

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 30-05-2014 schreef Hans:

Leuk en het wordt allemaal wel heel erg mooi gebracht, maar mag ik de lezers erop attenderen dat het hier om een commercieel initiatief gaat?

Vraag zelf ook eens offerte(s) aan bij de verschillende "zonnepanelen bedrijven". Ze zijn er in overvloed.
Op 31-05-2014 schreef Doortje:

Ja, Hans, een commercieel initiatief, maar wel 1 met niet-commercieŽle bij-effecten. Als je dan toch zonnepanelen aanschaft, dan is dit een prima aanbieiding (ook qua prijzen is het echt een scherpe actie, vergelijk het gerust met andere offertes). Groet, Doortje
Op 08-06-2014 schreef Hugo:

Ik heb nu een paar jaar zonnepanelen op mijn dak.
Zelf erop gelegd.
mocht je willen weten wat dat betekent of eens willen kijken, mail me dan via lunetten apestaartje pragt punt org

in het kort:
het aansluiten is in erg simpel maar voor het op het dak hijsen van de panelen moet je met minstens 2 man zijn. Een paneel is te onhandig om in je eentje te tillen.

Hugo