Ingezonden door: Jojanneke
04-06-2014

Oranje theatersport zaterdag 14 juni in Lunetten

Theatersportgroep de Lunetics speelt op zaterdag 14 juni a.s. om 20.00 uur in de Musketon (Hondsrug 19) in Utrecht-Lunetten een oranjewedstrijd tegen Ulteam uit Groningen. Spannend improvisatietoneel met veel inbreng van het publiek. Kaartjes €6,- (€5,- euro met U-pas) bij de ingang, of te reserveren via http://www.lunetics.nl/reserveringslijst. Parkeren is gratis.

Nederland wordt langzamerhand oranje. Ook de Lunetics zijn bevangen door de oranjekoorts en zullen dan ook geheel in stijl een theatersportwedstrijd spelen tegen Ulteam uit Groningen. De battle tussen deze twee groepen zorgt gegarandeerd voor een avond vol plezier en mooie momenten.
Theatersport is vaak komisch, soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd spannend, omdat het ook goed mis kan gaan. Alles wordt namelijk ter plekke geïmproviseerd; het publiek bepaalt waar de scènes over gaan. Het publiek bepaalt ook - samen met de rechters - welk team de meeste punten krijgt.
Dus heb je zin in een avond vol verrassingen waar je zelf deels de hand in hebt? Kom dan zeker kijken!

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 09-06-2014 schreef okidoki:

ben benieuwd. kom zeker kijken.
Op 09-06-2014 schreef Yayo:

Lijkt me leuk! Is dit net zoiets als de Lama's?
Op 14-06-2014 schreef Victor Victorie:

Bezig met de laatste voorbereidingen, het uitzoeken voor de juiste kleur kleding voor het presenteren v/d theaterportwedstrijd samen met Oranjebroeder Leo de Leeuw, twijfel nog erg tussen iets met rood, wit of blauw... ;) Heb er zin in vanavond! En ja het heeft wat weg van de Lama's.