Ingezonden door: lon
20-10-2014

file richting A12

Hallo,
Vanmorgen en afgelopen zaterdag heb ik 3 kwartier in de file gestaan vanuit Lunetten voordat ik de A12 richting Den Haag op kon. Weet iemand waardoor dit komt? En blijft dit (voorlopig) zo?

Reageer op deze inzending
Op 20-10-2014 schreef zwartewouder:

Op knappen van de gallenkoppen brug. Bij rijkswaterstaat staat meer informatie online. En ik ben bang voor u dat het nog wel even gaat duren. Sterkte
Op 21-10-2014 schreef Hugo:

Zolang de galekoppenbrug onder handen genomen wordt zal je nog wel last blijven houden. Helaas maken wij (utrechetrs) het onzelf extra moeilijk door direct aan het begin van de invoegstook, nog bij de dubbel(!) doorgetrokken strepen van baan te wisselen.
Auto's van de waterlinieweg proberen zich zo snel mogelijk op de uitvoeghstrook te persen waardoor de waterlinieweg vast komt te staan. Ook voor de autos uit lunetten & hooggraven die helmaal niet naar de richting den haag willen en dus plaats hadden kunnen maken.
Eerlijk gezegd erger ik me altijd een beetje aan de ongeorganiseerde mad-max manier waarop we onszelf klem zetten 's ochtends. Er gebeuren dan ook (onnodig) veel ongelukken.
En dat blijf nog wel ff want de snelwegen rond Lunetten zijn nog lang niet klaar. Maak de borst maar nat voor een jaar of 10? wegenbouw perikelen .
Op 21-10-2014 schreef Remko:

Meerdere publieksbeurzen in de Jaarbeurs, dan gaat het altijd fout.
Op 29-10-2014 schreef Bernadet:

Heel erg vreemd deze vraag.
Kennelijk ervaar je DE file als iets waar jij geen deel van bent. Word eens wakker! JIJ bent de file!
Dus waardoor dit komt?? Omdat jij de auto neemt. En of dit voorlopig zo blijft? Zo lang jij (en al die andere mensen die DE file aan anderen wijten) de auto neemt.
Hou toch op zeg....
Op 30-10-2014 schreef Robb:

Haha. Gaat het wel helemaal goed met je bernadet?
Op 31-10-2014 schreef lon:

Bedankt voor jullie reacties!
LEGO world in de jaarbeurs was de oorzaak van deze ongebruikelijke file.
Op 02-11-2014 schreef Andere Peter:

Helemaal eens met Bernadet. Het is alleen file voor de mensen die zo onhandig zijn om achteraan te sluiten.

Kijktip: R.E.M. - Everybody Hurts.