Ingezonden door: bewoner Texel
17-11-2014

Overlast fietsers Beatrixpark

Wat een vervelende situatie sinds de weg langs het Beatrixpark en Texel wordt verbouwd. Ondanks verkeersomleiding die inmiddels na diverse ongelukken niet meer door het park geleid wordt, blijven fietsers en scooters over het voetpad scheuren. Vaak zeer geÔrriteerd reagerend wanneer je hier als voetganger iets van zegt.

Bovendien scheuren honderden fietsers langs de afzettingshekken over de stoep voor de portiek zodat je hier met honden en kinderen voor de sokken gereden wordt. Kunnen we hier als bewoners iets mee? Er wordt door politie niet gecontroleerd maar het zou fijn boetes uitdelen zijn als ze dit wel zouden doen, lijkt mij.

Reageer op deze inzending
Op 17-11-2014 schreef waddenbuurtbewoner:

Het zou helpen als en de omleiding duidelijk wordt aangegeven en als het donker wordt de verlichting in het Beatrixpark brandt.
Op 19-11-2014 schreef Bewoner Terschelling:

Het voetpad was in het begin van de werkzaamheden de 'officiŽle' omleiding, dit stond ook aangegeven aan het begin van het Beatrixpark. Of dit nu nog steeds zo is weet ik niet, volgens mij moet je nu gewoon over het hoofdfietspad in het Beatrixpark.