Ingezonden door: Theaterwerkgroep De Musketon
30-08-2006

NIEUW! Muziektheater in De Musketon

Al ruim tien jaar mogen wij u in de Musketon een fantastisch cabaretprogramma aanbieden. En ook voor het komende seizoen hebben we weer acht voorstellingen waar we heel trots op zijn. Oude bekenden en nieuwe bekenden, stuk voor stuk voorstellingen die absoluut de moeite waard zijn!

Naast cabaret valt er echter komend seizoen nog meer te genieten in ons theater.

We kwamen het afgelopen jaar een aantal prachtige muziek- en muziektheatervoorstellingen tegen, waarmee wij u graag willen laten kennismaken. Daarom beginnen we een nieuwe traditie: Muziek en muziektheater op zondagmiddag.

Wat denkt u van Chopin, Chanson de Daniel? Een voorstelling met spel, zang en dans, geschreven en geregisseerd door Herman van Veen. Of het vrolijke, warme muziektheater in Surinaamse sferen van Steve Mariat. Uw druilerige zondagmiddag fleurt er onmiddellijk van op!

Hai Mindruto kennen we al in Lunetten: zij staan garant voor een middag genieten van de vrolijke en melancholische Balkanmuziek. En als afsluiting van het seizoen een voorstelling in Arabisch-Andalusische sferen van het gezelschap Al-Andalus. Kortom: ook op de zondagmiddag valt er volop te genieten in de Musketon.

Naast de losse kaartverkoop, kunt u nu ook een muziektheaterabonnement kopen. Vier voorstellingen voor maar ?38,00! Dit abonnement is nog te koop tot en met 19 november 2006. (kijk op http://www.theaterdemusketon.nl).
Ook cabaretabonnement I is nog beschikbaar tot en met 29 september (eerste voorstelling) voor ?45,00.

Graag tot ziens op vrijdag bij het cabaret en op zondagmiddag bij het muziektheater!

Namens Theaterwerkgroep de Musketon,

Inge Puyman
http://www.theaterdemusketon.nl

Meer info >>