Ingezonden door: Hugo
11-01-2015

stop met vuurwerk

Het is 11 januari, en nog steeds wordt er 's avonds / 's nachts vuurwerk afgestoken. Kunnen we d'r alsjeblieft mee ophouden ?


Reageer op deze inzending
Op 13-01-2015 schreef Freek:

Het is maar een bepaalde periode per jaar, ik heb er geen problemen mee. Lekker knallen.
Op 13-01-2015 schreef Rustzoeker:

Helemaal geen (particulier) vuurwerk meer is nog beter! Ik had halverwege december al genoeg vuurwerk gehoord voor een heel jaar...
Op 13-01-2015 schreef Robb:

Ik vond het dit jaar enorm meevallen bij ons in de straat. Het begon veel later en eindigde eerder. Ook weinig echt grote knallen.
Ik denk dat het meer aan je leuke buren in de straat ligt.
Op 13-01-2015 schreef Fam. Hendriks:

Ook ik heb er absoluut geen problemen mee. Komt wellicht ook omdat ik zelf vroeg ook veel heb geknald. Zo lang er geen dingen worden vernield vind ik het ok.
Op 17-01-2015 schreef wil:

Helemaal mee eens Hugo, ook hier wordt nog steeds vuurwerk afgeschoten. Als dat zo doorgaat moeten die lui niet gek staan te kijken dat het al met al verboden wordt. Eens per jaar is meer dan genoeg, dat is nog te doen. Maar als het maar niet ophoudt, houdt de tolerantie wel op.
Op 18-01-2015 schreef Pluisje:

Idd laten we nu aub stoppen met dat vuurwerk. Ook waar ik woon heb ik er nog steeds last van.

Een avondje lol is nog daar aan toe, maar de weken ervoor en erna, NEE. Zelfs als iemand een autoportier hard laten dichtslaan, schieten mij katten van angst weer weg. Gun de dieren nu ook weer wat rust.
Op 25-03-2015 schreef Ingenieur:

Er ging om 21.50 een (vuurwerk?)bom af in Lunetten. Ik zag iemand wegrennen over brug die tussen Hebriden en Matterhorn ligt. Hij was jong, had een dik glimmend bomberjack aan en een petje achterstevoren op zijn hoofd. Nu ik dit typ om 22.03 hoor ik nog siervuurwerk afgaan.