Ingezonden door: Jiska Riphagen
03-03-2015

MobielLunetten: anders nadenken over vervoer om de hoek

Kun je af en toe wel een auto gebruiken, maar wil je er zelf geen aanschaffen? Of staat je auto regelmatig ongebruikt voor de deur? Doe dan mee met Mobiel Lunetten, een bewonersinitiatief voor het delen van vervoersmiddelen in Lunetten.
Vanaf nu kun je voordelig deelnemen aan de community Mobiel Lunetten via het platform MyWheels , waar we naast auto’s sinds kort ook een elektrische bakfiets delen (zie foto). Via MyWheels zijn de verzekeringen goed geregeld en maak je duidelijke afspraken over de (ver)huur. Normaalgesproken betaal je als huurder € 250,- borg bij Mywheels, maar door in deze community mee te doen staan we samen borg voor elkaar met mensen uit je eigen buurt. De borg is dan nog maar € 25.-. We vragen daarnaast eenmalig € 5,- lidmaatschapskosten om Mobiel Lunetten verder te kunnen ontwikkelen. Meer weten? Lees alle informatie op http://www.mywheels.nl/auto-huren/lunetten, kijk op de Facebookpagina van Mobiel Lunetten (https://www.facebook.com/groups/mobiellunetten/) of neem contact met ons op via mobiellunetten@gmail.com.
Doe jij ook met ons mee?!

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 07-03-2015 schreef Mirjan :

Hallo,

Wij zijn een jong gezin die wonen in Utrecht Lunetten en wij hebben besloten om de auto te verkopen en zonder auto verder te gaan. Onze ervaringen willen we met jullie delen in onze blog. Zie de onderstaande website. We proberen elke vrijdag een nieuwe blog toe te voegen.

deze website

Groetjes Mirjan
Op 08-03-2015 schreef taalpurist:

"wij zijn een jong gezin" kan niet. Het moet zijn: "wij vormen-" of "wij zijn leden van-" een jong gezin. Verder is 'een jong gezin' onzijdig enkelvoud, dus is het 'een jong gezin, dat' en niet 'een jong gezin die'
Op 09-03-2015 schreef Mirjan :

Dankjuwel Taalpurist  
Op 14-03-2015 schreef Taalpurister:

Als we dan toch gaan corrigeren laat het - achter "van" dan ook maar weg. Het streepje geeft aan dat je een woord/ zinsdeel vervangt. Dat staat er in dit geval direct achter. :-P