Ingezonden door: Marina
18-10-2015

Food Shop weg

Vandaag wou ik even iets kopen bij de Marks and Spencer Food Shop, bij het benzinestation. Maar helaas, het experiment is kennelijk afgelopen en het is weer een gewone winkel geworden zoals je die bij elk benzinestation in het land kan aantreffen.

Jammer, ik vond het zo handig om een vergeten boodschap te doen (veel dichter bij dan de AH); en voor typisch Engelse producten. Maar er zullen wel te weinig mensen op af zijn gekomen.

Weer een winkel minder in Lunetten.

Reageer op deze inzending
Op 18-10-2015 schreef Nico:

Gelukkig. Die shop en zijn klanten waren voor mij een reden om maar even door te rijden naar de pomp bij het Stadion. Geen rijen.
Op 18-10-2015 schreef Theo Peeters:

Ik vond het eerlijk gezegd raar dat je bij het tankstation wel allerlei weinig courante Engelse eetwaar (vergeef me de contradictio in terminis) kon kopen, maar geen autogerelateerde producten als koelvloeistof of startkabels.
Op 19-10-2015 schreef Remko:

Zeker jammer.
Zie ook hier: deze website
Op 19-10-2015 schreef Hans G.:

Nou veel (verse) producten stonden daar om over datum te gaan. Daarnaast betaalde je ook 3x teveel dan bv. de AH. Ik heb er ook wel eens wat gekocht en hoewel het lekker (en uniek) was, mis ik het niet.
Op 19-10-2015 schreef Andere Kant:

Volgens mij voorzag deze 'winkel'' nooit in zowel primaire, secundaire als in tertiaire behoeften. Dit vermoedde ik al in aanvang. Daarvoor zat immers al (kort) een 'short-shop' van AH. Toen dit mislukte dacht men: "laten we Engels Pudding verkopen". Lunetten kennende, zit men daar op de wachten.

De stagiair die dat bedacht heeft, kreeg overigens een onvoldoende voor het vak Small Business. Vanwege matig vestigingsplaatsonderzoek.

Eigenlijk heb ik alleen mijn dochter van 13 enthousiast gezien in de winkel: omdat ze in de shop het schoolweekendje naar Londen over kon doen.

Terwijl ik in de rij stond om mijn British Petroleum (BP) af te rekenen.
Op 22-10-2015 schreef Hugo:

Ik kom er alleen als ik het echt niet kan vermijden (slechte planning). En als ik er was vond ik dat de winkel weinig ruimte overliet voor mensen. Krap gedoe daar.

Nu mijd ik BP al vanwege het motor-onvriendelijke beleid: Ik moet 2 keer per dag tanken, maar altijd onder de 10 liter.
(ik heb een tank van 7 liter waarmee ik net niet heen-en-terug kom van mijn werk)
Dus geen zegeltjes of korting voor mij.
Daarna besloten ze alle lucht-machines te vervangen voor een type die:
a) 50 cent per minuut kost en
b) NIET op een motorwiel past (of een autowiel met spaken) .

geeft niet jongens, als ik niet welkom ben dan kom ik toch gewoon niet ... Genoeg alternatieven hoor.

Hugo

ps. Was er niet laats een nieuwsbericht dat AH ook benzine gaat verkopen ?  
Op 27-10-2015 schreef Jeanet:

Ik mis hem niet. Veel te duur en de 'winkel' werd er zo onoverzichtelijk van. Ze hadden lagere schappen moeten maken en goedkopere gangbaarder producten moeten nemen, dan was het vast succesvoller geworden.