Ingezonden door: Sander Hummel
12-01-2016

NIEUWE SPORT BSO OLYMPUS
Nieuwe superleuke Sport BSO Olympus


Sport BSO Olympus opent op 4 april 2016 haar deuren!
Inloopochtend zaterdag 2 april 2016 van 9:00 uur 12:00 uur (kom en win een Spacescooter, sporttas of leren voetbal).
We zijn er trots op!


BSO Olympus is een nieuwe Sport BSO voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van het DVSU clubgebouw (Olympus 11, sportpark Lunetten). De Sport BSO is bedoeld voor kinderen van de basisscholen de Spits, de Klim, de Baanbreker, de Blauwe Avonturijn en de Da Costaschool.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en willen uw kinderen een leuke, veilige en gezonde omgeving bieden buiten schooltijd. Momenteel vindt een grote verbouwing plaats om er een fantastische locatie van te maken.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie:
Bel ons: 030 760 33 88
Mail ons: olympus@filiosgroep.nl
Bezoek onze website: http://www.filiosgroep.nl (hier kunt u zich inschrijven)


Wilt u meer lezen:

Bewegen is uiterst belangrijk voor kinderen, het is goed voor lichaam en geest. BSO Olympus heeft allerlei sportfaciliteiten. Wij stimuleren kinderen om te bewegen, binnen of buiten op de sportvelden. De voetbalvelden geven eindeloze mogelijkheden tot buiten sporten. Binnen zal een geweldige virtuele Fitness Zone worden gebouwd zodat ook met slecht weer het thema bewegen tot zijn recht komt. De pedagogisch medewerkers hebben speciale vaardigheden op sportgebied, bovendien zal minimaal 1 pedagogisch medewerker beschikken over een sportopleiding. De kinderen kunnen kennis maken met vele sporten en zo hun eigen talenten ontdekken. Naast sportieve activiteiten is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om vrij te spelen, te relaxen en bijvoorbeeld te knutselen.


Met sportieve groet,


Beate Brouwers Sander Hummel
Directeur-bestuurder Manager BSO Olympus

Meer info >>Reageer op deze inzending