Ingezonden door: Anny
18-10-2006

Jeu de boules baan.

Deze week ontvingen de bewoners van Oeral/Balkan/Apenijnen/Karpaten/Harz en Karawanken het resultaat van vragen en opmerkingen over hun binnenterrein. In het plan was de gevraagde jeu de boules baan niet opgenomen. Ik ging dus vanavond naar dat binnenterrein,waar het wijbureau hun beslissingen zou uitleggen,gewapend met een niet zo'n zachtzinnige brief. Ik was eigenlijk boos want het is toch te gek dat zo'n vraag die al 20 jaar speelt altijd met een nee wordt beantwoord. Het geeft soms echt het idee dat ouderen echt niet meetellen.
Ik had mijn brief nog niet afgegeven en was net bezig met mijn ratel toen bleek dat dat al niet meer nodig was. Want het aantal mailtjes en brieven dat bij hen binnen kwam was vermoedelijk nog groter dan die ik ontving.Ik hoefde dus niet met Wijkraad of SP te schermen want die baan die komt er!!
Eindelijk gerechtigheid, een plekje voor de ouderen op een plaats waar men nu geen kinderen durft te laten spelen omdat er geen toezicht is! Er wordt niets van de kinderen afgepakt,ze krijgen er zelfs iets bij. Het kan dus wel.

Reageer op deze inzending