Ingezonden door: Ingenieur
08-03-2016

Wederom geluidsoverlast bromtoon

Door meerdere mensen in Lunetten wordt weer een hinderlijke bromtoon waargenomen,. Deze is vooral binnenshuis te horen als het rustig is, maar de oorzaak ervan is ergens buiten.

Heb je er ook last van, meld dat hier of op het prikbord Lunetten op Facebook zodat we ons kunnen organiseren en sneller de oorzaak kunnen vinden en opheffen.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 08-03-2016 schreef Maurice:

Waarom mogen we deze pagina niet zien zonder facebook account (dat ik om principiŽle redenen niet heb)? Zet hem open voor iedereen svp.
Op 14-03-2016 schreef wil:

Of, als je wel een FB-account hebt, word je niet toegelaten tot het Prikbord.
@ingenieur: dus zou je het artikel integraal kunnen plaatsen op lunetten.nl?
Op 14-03-2016 schreef Ingenieur:

Het is niet mijn artikel en betreffende overlast is al opgelost.
Op 14-03-2016 schreef Claudia M.:

Klopt en nu hoor ik 'm ook en ik kan niet anders zeggen dan dat het hoogst irritant is. Het houdt mij uit de slaap en dat is niet bevorderlijk voor mijn humeur...  
Op 16-03-2016 schreef Ingenieur:

Welke overlast ervaar jij?
Op 18-03-2016 schreef wil:

@ingenieur Wat zou t mooi zijn als je dan hier toch even meldt wat dan de oorzaak van de overlast was? t Is nu een beetje van attenderen ergens op zonder iets te zeggen, ook al ging t niet om je eigen artikel... Bedankt alvast,
Op 22-03-2016 schreef Ingenieur:

Er was ergens een CV-ketel op hol geslagen in leegstaande woning. Na verschillende meldingen van bewoners had politie en verhuurder het pand geopend en die uitgezet. er werd pas op actie overgegaan nadat meerdere mensen hadden geklaagd.