Ingezonden door: Trees van Dongen
30-10-2006

Aan de Orde: professional organizer in Lunetten

Utrecht, oktober 2006 ? Aan de Orde: Professional Organizer
Trees van Dongen (55), in het bezit van het certificaat van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, adviseert en begeleidt iedereen die een huis houdt.

Steeds meer mensen kunnen hulp gebruiken bij het opruimen of (her) inrichten van een plank, kast, kamer, zolder, kelder, of een heel huis. In verschillende situaties kan het inschakelen van een Professional Organizer hiervoor uitkomst bieden:
? Tweeverdieners met een drukke baan hebben weinig tijd om op te ruimen.
Doordat ze wel regelmatig nieuwe spullen aanschaffen raakt het huis steeds voller. Een Professional Organizer helpt bij het aanbrengen van orde in de chaos.
? Bij het verhuizen naar een kleine(re) woonruimte, bijvoorbeeld naar een verzorgingsflat of ?kamer biedt een Professional Organizer ondersteuning bij het nemen van beslissingen over het bewaren of wegdoen van spullen.
? Het samenvoegen van twee huishoudens is vaak een ingewikkelde situatie. Een Professional Organizer helpt bij het nemen van beslissingen over (te) veel spullen.
? Overlijden van een familielid is een vervelende gebeurtenis. Bij het opruimen van de inboedel kunnen nabestaanden de hulp van een Professional Organizer inroepen.

Aan de Orde werkt aan de hand van een vierstappenplan. Een kosteloos intake gesprek is de eerste stap naar een opgeruimd en ordelijk huis. Op basis van dit gesprek ontvangt de klant een gedetailleerde offerte. Zodra de afspraken zijn gemaakt start het echte werk: tijdens kantooruren, ?s avonds en/of in het weekend. Met de afsluitende evaluatie krijgen klanten advies en tips om ook in de toekomst de orde te bewaren.

Trees van Dongen:
?Niet iedereen komt toe aan opruimen: ik geef ze een duwtje in de rug?.


Meer info >>