Ingezonden door: Ingenieur
16-10-2017

Laagravenseplas Noord afraggen

Met een terreinwagen kun je tegenwoordig de Laagravenseplas Noord afraggen. Maak er een modderboel van met flinke diepe bandensporen. Agressief recreŽren en duidelijk laten zien dat we de natuur naar onze hand kunnen zetten moet kunnen en dat mag ook overal op het terrein gezien worden en aan verdiend worden.

https://i.imgur.com/fhzWiS0.jpg

https://i.imgur.com/hDLZmP1.jpg

https://i.imgur.com/z44DBNR.jpg

Lijkt niet helemaal overeen te komen met artikelen 1a, 2.4.c, 12.1 en 14.1 van https://recreatiemiddennederland.nl/wp-content/uploads/2017/07/Verordening-ordemaatregelen-Stichtse-Groenlanden-integrale-tekst.pdf of heeft het bestuur een uitzondering gemaakt waarvan de impact anders is dan verwacht?

Reageer op deze inzending
Op 18-10-2017 schreef Hugo:

Komt daarentegen weer prima overeen met het varen met schaal-speedboten op de noordplas.

Best leuk hoor, maar niet echt vriendelijk voor de aanwezig fauna  
EWr werd toen keihart beweerd dat ze een vergunning hadden. Toen ik terug kwam waren ze weg en ik heb ze niet meer gezien  
Op 23-10-2017 schreef Dr. B.:

Loop even langs bij Down Under en vraag inzage in de afgegeven vergunning voor organisatie en uitvoering van het evenement 'Obstacle Run' op 8 oktober jl. Pak het door jou aangehaalde reglement er even bij en toets de vergunning aan artikel 2.1 e.v.
En loop eerdaags nog even langs de lokatie en toets de herstelwerkzaamheden de organisatie en de (herstel)kracht van onze natuur.
Tot slot, verdiep je van tevoren ook eens in alle geweldige evenementen die in en rondom ons prachtig Lunetten voor een ieder (!) georganiseerd worden. Houd daarbij voor ogen dat wat jij of een ander leuk vindt niet altijd gelijk is. Scheelt je een hoop ergernis en tijd.