Ingezonden door: Volksdansvereniging Tarantella
25-01-2018

Zwarte kist zoek in Musketon

Onze volksdansvereniging heeft een aantal spullen in de Musketon opgeslagen. De afgelopen anderhalve maand konden we niet in de ruimte en hebben op aanraden van een daar aanwezige medewerker een kist met wat riempjes zolang op het podium gezet, met een sticker met onze naam.
Nu kunnen we weer in de opslagruimte, maar deze kist is al twee weken zoek (sinds we hem hadden), misschien weet iemand waar deze gebleven is? Het is de kleinste zwartplastic kist van de Hornbach, 120x45x60cm groot.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 30-01-2018 schreef A. Verweij:

Dag, is jullie kist alweer terecht? Zo niet, zet dan je oproep ook op de facebook-groep Prikbord Lunetten, ik denk dat het bereik daar groter is. Succes!
Op 05-02-2018 schreef Pietje Precies:

Weinig mensen beseffen dat er dagelijks gestolen wordt in de Musketon: bestek, voedsel en drank bestemd voor ouderen en de Voedselbank, geld uit de kassa, spullen en spelletjes voor ouderenactiviteiten. Er is gewoon te weinig professioneel toezicht op wie en wanneer binnen sluipt en waar die persoon zich bevindt en wat hij/zij doet. Met dank aan de bezuinigingen.
Op 11-02-2018 schreef Volksdansvereniging Tarantella:

De kist is terecht! Ik verwachtte ook niet dat deze gestolen was, alleen dat deze ergens was neergezet waar wij hem niet meer konden vinden. Dat was ook zo, dus alles is weer terecht. Ook wat erin zat was er nog dus we zijn helemaal compleet. De kist staat nu waar hij hoort, en staat nu ook niemand meer in de weg.