Ingezonden door: Henry
13-07-2018

Heerlijk rustig 's avonds op het winkelcentrum.

Hoogstwaarschijnlijk is het ronde restaurant inmiddels op de hoogte gebracht dat het stil is op het winkelcentrum na tien uur 's avonds, en niet - vanaf - half een 's nachts.

Maar vanavond stond er een meisje met scooter op het plein, die dacht dat er 's avonds altijd herrie is in die straat met winkels er onder, waar ouders met kindjes en bejaarden wonen. $-/

Keihard zette ze haar radio aan met muziek die geschikt is op de kermis, tot ontzetting van de bewoners. Mensen riepen vanaf het balkon dat ze zelf al naar muziek luisteren en dit zeer storend is. Haar antwoord: "Dan moet je maar niet boven het winkelcentrum gaan wonen. Dan weet je toch dat er altijd herrie is".

Nee. Nee meisje. Het is daar elke dag gewoon stil. Net zoals in elke straat.

Reageer op deze inzending
Op 17-07-2018 schreef Ed:

Behalve een winkelcentrum, heeft het blijkbaar ook een functie als hangplek, met een grote verscheidenheid aan mensen met een diverse achtergrond, zullen we maar zeggen. Vooral het gebied rondom Hoogvliet is bij deze personen erg in trek. Het heeft zo zijn voordelen. Veel mensen gaan liever elders winkelen, dus het heeft zo zijn voordelen. Ooit was er handhaving", maar dat begrip is al even achterhaald als het winkelcentrum zelf. Ik woon al 35 jaar in Lunetten en weet, vroeger was het gezellig. Nu niet meer. De schop erin, weg er mee!!! Ed.
Op 24-07-2018 schreef Inge:

Inmiddels woon ik 14 jaar in lunetten en ik heb geen last van de mensen die op het winkelcentrum hangen.
Ze vallen me niet lastig en zijn altijd vriendelijk.
Ja ,ze zullen geen gemiddeld goed gekeurd burgerlijk leven leiden. Maar daar hebben ze zichzelf mee en mij zeker niet. Ik blijf boodschappen doen bij de Hoogvliet!