Ingezonden door: Jaap
18-06-2007

Weer mislukt?

Moeten we uit het feit, dat er nu Te Huur biljetten op het Aquarium hangen, afleiden, dat de onderhandelingen met de huurder die in beeld was en voor de zomer zou openen, mislukt zijn?


Reageer op deze inzending
Op 19-06-2007 schreef Marjon D.:

Tja ... het lunchroomverhaal begint toch wel een hoog "klucht"-gehalte te krijgen. Erg jammer dat het maar niet van de grond komt. Gelukkig hebben we er inmiddels een italiaanse ijssalon bij. Lekker en gezellig om daar buiten van te kunnen genieten. Een echte trekpleister!
Op 22-06-2007 schreef Paul Hustinx:

Ik heb gisteren nog even gebeld met Stichting CBW, de beheerder van het winkelcentrum en de woordvoerder over deze kwestie is er maandag pas weer. Wel wist degene die ik aan de lijn kreeg alvast te vertellen dat het plakkaat 'te huur' niet betekent dat de twee kandidaten die er al tijden zijn afgehaakt zijn. Alleen mag uit het feit dat er twee kandidaten zijn niet geconcludeerd worden dat het dus rond is. Zolang er geen bankgaranties is er niets rond en staat het in principe ook open voor derden.

Maar dit was een niet-offici?le reactie. Ik hoop op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen van de offici?le contactpersoon, dhr. Meijer.
Op 03-07-2007 schreef Paul Hustinx:

Morgen in het Stadsblad meer over dit onderwerp.
Op 03-07-2007 schreef Jaap Spaargaren:

Dank je wel Paul.Ik zal je artikel morgen, als altijd, met belangstelling lezen.Deze lunchroom lijkt langzamerhand een pijnlijk voorbeeld te worden van de zo beruchte Hollandse traagheid om iets te kunnen regelen.