Ingezonden door: John
18-07-2007

Driesprong bij de paddestoel

Ik heb me de afgelopen dagen weer verbaasd over het "oplappen" van de kruising bij het begin van Lunetten (paddestoel). Regelmatig worden daar stukjes afgebrokkeld/verzakt asfalt weer opgelapt met nieuwe, kleine stukjes asfalt.

Het is toch veel handiger en goedkoper om het kruispunt eens een keer goed op te knappen, zoals ze dat ook met de Simplonbaan gedaan hebben? Maar dan hebben ze natuurlijk weer een probleem met de ontsluiting van Lunetten. Komt het nadeel van ??n toegang/uitgang weer om de hoek kijken.

Zoals het er nu bij ligt, is het nog steeds niet veel soeps. Maar ja, mijn idee?n stemmen nou eenmaal niet altijd overeen met die van de Gemeente Utrecht.

Reageer op deze inzending
Op 18-07-2007 schreef wim vD:

O, is het dan nu al klaar?
Ik vroeg me al af wanneer ze zouden beginnen en vooral WAT ze zouden gaan doen daar. Die stapels stoeptegels hebben mij enkele weken voor een volkomen raadsel gesteld. Zou het pas geasfalteerde wandelpad misschien met tegels doorgetrokken worden naast de driesprong? Zou er een
verkeersplateau aangelegd worden? Of misschien 3 drempels, gezien het aantal tegels? Of een vierde oprit/afrit naar de Oeral?