Ingezonden door: Sigrid van den Berg
07-11-2007

Geen Sinterklaas?

Ik woon sinds een paar maanden met 2 kleine kinderen in deze geweldig kindvriendelijke wijk en had gehoord van de Sinterklaasoptocht en het bijbehorende feest van andere jaren. Wat een teleurstelling dat er dit jaar niks (?) georganiseerd is. Kunnen we daar nog iets aan doen? In Lunetten hoort toch een Sinterklaas te komen???

Reageer op deze inzending
Op 08-11-2007 schreef buschauffeur utrecht:

Ik zou zeggen: ga je gang!
Op 08-11-2007 schreef Sigrid van den Berg:

Ja buschauffeur, je hebt gelijk, ik kan ook zelf de handen uit de mouwen steken. Dat was ik ook al van plan hoor, maar weet niet goed waar te beginnen. Weet iemand waarom er dit jaar geen Sinterklaasoptocht is? Waar kan ik meer informatie krijgen? En zijn er wel meer ouders zoals ik die het jammer vinden? Graag jullie reacties!
Op 08-11-2007 schreef Jaap S:

Mijn kinderen zijn St Nicolaas al een tijd ontgroeid, dus ik weet het ook niet, maar informeer eens bij het kinderwerk op de Musketon. Die kunnen je vast vertellen hoe alles zit en wie er aktief zijn geweest. Veel sukses!
Op 08-11-2007 schreef Marni Verheij:

Toen onze kinderen nog klein waren gingen we meestal naar Hoograven. Daar komt de Sint nog echt over het water aanvaren, en stapt uit bij de Oranjebrug. Is misschien een alternatief als er hier in Lunetten niets gebeurt op Sintgebied ?
Op 14-11-2007 schreef jos de putter:

Op zaterdag 1 december komt sinterklaas in tapperij "de luie lackei" (11:30 uur). Voor meer informatie: kijk op het plakaat op de deur van de tapperij
Op 14-11-2007 schreef Jacomine Nortier:

Wat jammer toch! Vanaf het moment dat mijn oudste 2 of 3 was, tot mijn jongste zeker 10 was hebben we ieder jaar, dus zo'n 12 jaar lang, met de optocht meegelopen en daarna gingen we altijd (behalve de laatste jaren) met z'n allen naar de Musketon. Het was Lunetten op zn smalst met een extreem hoog en gezellig ouwe-jongens-krentenbrood gehalte. Het was altijd op de zaterdag v??r (of op) 5 december. De eerste jaren was het rondje kleiner, toen was de Lunettenberg er nog niet (het was een weiland met paarden). Ik vond het minstens zo leuk als mijn kinderen en ik denk er nu met weemoed aan terug. Was het zo ingewikkeld om te organiseren? Dat zal dan wel. Jammer dat het verleden tijd is.
Op 26-11-2007 schreef redactie lunetten.nl:

Sinterklaas komt t?ch...

Zaterdag 1 december om 10 uur in de lunchroom,
zie het bericht onder Actueel.