Ingezonden door: Student
13-03-2008

Vieze ramen

Al langere tijd zijn schilders in een deel van lunetten (zevenwouden, opsterland, gaasterland) bezig alle kozijnen een nieuw likje verf te geven.
Ook worden delen van het metsel-voegwerk vernieuwd. Vooral dit laatste geeft een hoop troep. De ramen van al onze kamers in ons studentenhuis hebben een vieze grijze/bruine waas. Daar we op 4 hoog wonen is het voor ons zelf niet mogelijk de ramen te lappen.
Hebben meerdere mensen hier last van? Weet iemand of er een regeling vanuit Portaal is dat eens in de zoveel tijd de ramen aan de buitenkant gelapt worden?

Reageer op deze inzending
Op 05-04-2008 schreef esther g:

Je kunt een abonnement afsluiten bij de glazenwassers. Zij komen een aantal keer per jaar in de straat. Als je daarin ge?nteresseerd bent, kun je het best bij ??n van je buren informeren.

Succes!
Op 20-12-2008 schreef Janna M:

Ook de mensen boven het winkelcentrum hebben last van bruine waas op de ramen. Een veel te dure glazenwasser is een oplossing, maar die zou dan ook betaald mogen worden door Portaal. Verder kunnen we het ook zonder glazenwasser af, dus moeten alleen voor deze kwestie een glazenwasser inhuren? Nee.
Op 31-01-2012 schreef titia verwey:

Is het glazenwassers probleem inmiddels opgelost?
Graag zou ik de oplossing willen horen!

Is er een glazenwasser in de buurt voor de hoge ramen?
Titia