Ingezonden door: Maurice en Annemiek
12-07-2008

Podwandeling Amelisweerd

Amelisweerd is niet echt Lunetten, maar veel inwonders van Lunetten zullen regelmatig Amelisweerd bezoeken, om te wandelen, te joggen of pannenkoeken te eten. Er is in juni een nieuwe visie op het beheer van het gebied aangeboden aan het Utrechtse college, met soms controveriele voorstellen. Twee betrokken inwoners van Lunetten hebben een podwandeling gemaakt, je kunt nu een bepaalde route door het langoed wandelen, en onderweg krijg je uitleg over de nieuwe beheervisie via je mp3 speler. De wandeling begint bij de ingang van Nieuw-Amelisweerd, vlakbij Lunetten.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 23-09-2008 schreef Arjan Kleuver:

De nieuwe beheervisie over de Amelisweerd wordt aanstaande donderdagavond besproken tijdens de raadsinformatieavond. De gemeenteraad en stadsgenoten laten zich dan over en weer informeren. Als je je betrokken voelt bij de Amelisweerd en je mening wilt geven of juist alleen belangstellend wilt luisteren, dan is het handig om naar die avond te gaan.
Besluiten worden er dan overigens nog niet genomen, het is echt een informatieavond. Ook de ideale gelegenheid om raadsleden of wethouders aan hun jasje te trekken over andere dingen die je wel eens met ze zou willen bespreken.
Meer info over de raadsinformatieavonden vind je op www.utrecht.nl