Ingezonden door: Jacqueline
30-03-2009

Lunetten Rust?

wie kan mij vertellen waar ik de werkgroep Lunetten Rust kan vinden. Prachtig initiatief!

Reageer op deze inzending
Op 30-03-2009 schreef Foppe uit Lunetten:

Misschien is het een 1 april grap, maar als er toch actiegroep Lunetten Rust komt, dan zou dat geweldig zijn.
Op 30-03-2009 schreef Arie Arie:

Geweldig initiatief, hopelijk krijgt het een serieus vervolg. De hele omgeving staat onder druk van zogenaamd leuke dingen. AH open op zondag, evenementen bij Laagraven, meer verkeer in Zuid, want dat is leuk voor Utrecht West.Werkgroep rust? Heel graag!
Op 31-03-2009 schreef Andere Peter:

Misschien op de Begraafplaats?
Op 31-03-2009 schreef Andere Peter:

Och, ik bedoel het maar met een knipoog, van die Begraafplaats. Ik hoop dat niemand aanstot neemt aan deze prikkel.

Serieus: ik gun ieder zijn/haar actiegroep om een belang te verdedigen. Maar ik ben niet per definitie voor rust in mijn wijk. Ik ben voor levendigheid, voor ondernemerschap, voor een feestje, voor bizarre winkelopeningstijden, kortom voor een hoop dingen die wel eens rust verstoren. Het gaat mij dan weer iets te ver om te zeggen dat ik tegen rust ben...
Op 02-04-2009 schreef Basement een en tachtig:

Ik ben het met Andre Peter eens. Beetje leven in de brouwerij kan geen kwaad. Het zijn allemaal activiteiten die overdags of in t weekend plaats vinden. Ook jongeren die 'overlast veroorzaken omdat ze niets te doen hebben' zullen hier baat bij hebben.

Stilstand is achteruitgang. Lunetten verandert en uiteraard heeft iedereen het democratische recht om zich ertegen te verzetten. Verzet puur om het verzet vind ik altijd een beetje zinloze bezigheidstherapie. De 'protesterende oudere die niets te doen heeft'? Afijn, misschien loop ik op de zaken vooruit.