Ingezonden door: Jacob
26-05-2009

Recreatieplas Laagraven

Ik vroeg mezelf af of iemand al weet wanneer de recreatieplas in Laagraven open gaat. Aangezien het mooie weer van de laatste tijd kan ik wel wat verkoeling gebruiken!

Reageer op deze inzending
Op 26-05-2009 schreef Andere Peter:

Tsja, een beetje vreemd is dat wel. Enkele weken geleden kon je er overigens gewoon bij, toen stonden er geen hekken. Nu helaas weer wel (bij de zuidelijke plas).

Het was er toen al prima toeven! Ook nu zie je daar steeds meer mensen, bij beide plassen.

Overigens hoef je, om bij die zuidelijke plas te komen, niet per se over het hek te klimmen. Aan de Houtense zijde (dus het verst bij Lunetten vandaan) kun je gemakkelijk opo het terrein komen door een stukje te sprietlopen over een houten sluisje (tsja, er staat niet dat dit verboden is, dus euhhh... ;) ) .
Op 26-05-2009 schreef Redactie Lunetten.nl:

We hebben begin dit jaar al eens contact opgenomen met de exploitant. Die had toen een vacature op zijn website staan, waarin gesproken werd van een opening per begin mei. We hebben toen aan een medewerker gevraagd of hij dat wilde bevestigen, maar dat kon hij niet. En sindsdien hebben we er niets meer van vernomen, anders hadden we er zeker een artikeltje aan gewijd.
Op 26-05-2009 schreef jacqueline:

over de hekken hoef je niet te klimmen, je kan er gewoon langs. gaat prima met kind, schep en picknick!