Ingezonden door: Maya
17-06-2009

Ervaringen met de dierenarts

Graag zou ik jullie ervaringen met de dierenartsen in en rondom Lunetten willen horen. Ik heb twee katten die elk jaar een inenting krijgen en ik ga daar nu voor naar een dierenarts in een andere wijk.

Welke dierenarts raden jullie aan?

Reageer op deze inzending
Op 17-06-2009 schreef Annet:

Hoi

Ik ga nu naar direnartsenpraktijk Lunetten. Vorig jaar zijn alebei mijn katten ernstig ziek geworden. Ze hebben ze goed begeleidt, kon altijd bellen en gaven goed advies.

succes

Annet
Op 17-06-2009 schreef Buschauffeur:

Ook wij hebben uitstekende ervaringen bij de Dierenkliniek Lunetten (zie onder "adressen").
Weliswaar alleen met honden, maar ik neem aan dat ze net zo goed zijn voor katten.
Op 17-06-2009 schreef Hippo:

Die op Kampereiland is prima, sturen keurig herinnering als het weer vaccinatietijd is en nemen de moeite om dingen uit te leggen. Zijn ook goed met bange katten.
En: ik belde laatst over een wond van een van mijn katten, dierenarts schatte in dat het een geknapt anaalkliertje was en zei dat ik het maar even aan moest kijken, alleen langskomen als wond groter werd/ging ontsteken.
Een andere praktijk zou misschien gezegd hebben: 'Kom maar even langs'...
Op 18-06-2009 schreef Maya:

Bedankt voor al jullie reacties! (nog meer zijn welkom natuurlijk) Ik heb een afspraak gemaakt met de dierenarts in Lunetten om mijn twee katten te laten inenten.
Op 22-06-2009 schreef John:

Ook mijn ervaringen met praktijk "Lunetten" zijn alleen maar positief. Ik heb twee katten gehad, die alletwee bijzonder oud zijn geworden. De hulp is professioneel, reŽel en ter zake kundig.