Ingezonden door: mascha chang
11-09-2009

Theatersportgroep De Lunetics zoekt nieuwe leden!!

Theatersportgroep lunettics uit lunetten bestaat inmiddels al weer een jaar, en we hebben inmiddels al weer meerdere uit- en thuiswedstrijden achter de rug en zijn allleen nog op zoek naar jou! We bestaan uit zowel doorgewinterde theatersporters als uit jonge honden, dus schroom niet je aan te melden als nieuw lid van onze theatersportvereniging! Voorwaarde is wel dat je minimaal 1 theatersportcursus gevolgd hebt bij bijvoorbeeld UCK of Parnassos. We trainen wekelijks op de donderdagavond van 8 tot 10 in de Musketon te Utrecht,. Voor meer info mail naar info@lunetics.nl

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 13-09-2009 schreef Buschauffeur:

Tja, ik ben dan wel de jongste niet meer, maar ik heb (had) geen flauw idee wat dat eigenlijk is: "Theatersport".
Ook de site van de Lunetics geeft daarover geen uitsluitsel.
Weer een aardig voorbeeldje van hoe je als beoefenaar van een bepaalde hobby er zodanig in zit dat je je niet voor kunt stellen dat niet iedereen weet wat die hobby eigenlijk inhoudt.
Dus maar even op Wikipedia gekeken en gelukkig werd het me daar glashelder uitgelegd.
Wellicht zou dat ook even op de site van de lunetics kunnen.
Op 15-09-2009 schreef een lunetic:

Ha ha u heeft helemaal gelijk busschauffeur! Theatersport is improvisatietheater in de vorm van een wedstrijd. het publiek bepaalt wat wij spelen en publiek en rechters geven ons punten. De lama's en de acteurs van bijvoorbeeld de vloer op spelen een vergelijkbare vorm van theater.
Op 29-09-2009 schreef een andere lunetic:

Beste busschauffeur,

Wat theatersport is, dat valt echt niet met platte tekst uit te leggen, daar komt u alleen achter door een keer te komen kijken. Bijvoorbeeld 24 oktober aanstaande in theater de Kikker. Ik sluit niet uit dat het, juist voor u(!), een zeer interessante 'hobby' kan zijn. Want in uw beroep zult u ook regelmatig in situaties verzeild raken waarin u moet improviseren. Bijvoorbeeld bij een wegopbreking, een lekke band, een passagier die zijn enkel verstuikt. Wij hebben daar zelfs een 'game' over; die heet De Bus.
Als u komt kijken, in de Kikker, beloven wij dat wij die game zullen doen!

Vriendelijke groet, Rik

PS U mag ook collega's meenemen!