Ingezonden door: Jenneke Tomlow
19-02-2010

Steplessen/Aerobics

Hoi allemaal, ik heb een vraagje. Ik wil heel graag sporten, mijn voorkeur ligt bij aerobics/steppen. Nu is er in het gezondheidscentrum eea veranderd, maar -ondanks gesubsidieerd- kost dat je 50 euro in de maand en heb je toch een betrekkelijk klein fitnesschooltje waar je terecht kunt, met als enige aanbod perfect pilates. Ik ben benieuwd of er genoeg mensen zijn met interesse voor steps/aerobics om iets te regelen. We hebben genoeg accommodatie, ik weet alleen niet hoe het zit met de interesse. Ben benieuwd naar jullie reacties!

Reageer op deze inzending
Op 22-02-2010 schreef Joke:

Hoi Jenneke,

Een abonnement bij fitlunetten kost 32 - 39 euro per maand (1x per week), geen 50. Er hangt bij de ingang nu een intekenlijst om de animo voor groepslessen te meten. Denk aan aerobics, zumba, bodycombat etc. Wellicht een idee om hier eens langs te lopen?
Ik doe nu zelf zumba in het musketon via Portes, maar van mij mag het niveau wel iets hoger. Ik hoop dus dat die nieuwe groepslessen doorgaan!

groet,
Joke
Op 24-02-2010 schreef Jenneke Tomlow:

Beste Joke,

Dank voor je reactie, er hing inderdaad een lijst, dat wist ik niet. Ik ben ondertussen langs geweest en heb me opgegeven. Dank je wel voor de tip! 1x per week sporten is voor mij niet genoeg, dus als ik twee keer per week wil betaal ik 41-49 euro per maand. Dit vind ik persoonlijk nog aan de dure kant.

Ter extra informatie, ze willen vanaf het tweede kwartaal beginnen met de extra groepslessen, als die inderdaad doorgaan meld ik me zeker aan :)
Groetjes Jenneke