Ingezonden door: Marianne
22-03-2010

Onze Poes Aangereden

Wie heeft op zondagochtend 21 maart 2010 tussen 10 en 13 uur 's middags iets gezien van een dierenambulance op de Opsterland??Of heeft gezien dat er een rood/witte poes is aangereden?
Onze poes Nena is namelijk aangereden,en helaas overleden.Nu weten wij zelf niet wat er precies gebeurd,daarom ook deze oproep.We zijn zelf rond 13:30u gebeld,dat onze poes met zware verwondingen is binnen gebracht bij de dierenarts door de dierenambulance.Voor diegene die de opsterland kennen.Het ligt niet logisch en aangezien wij in de ene uithoek wonen,kunnen we niet zien wat er om de hoek gebeurd.
We willen graag weten wat er gebeurt is,als mensen dat weten en diegene toch bedanken voor het bellen van de dierenambulance.

Alvast bedankt.
Groetjes Marianne

Reageer op deze inzending
Op 23-03-2010 schreef Marcel:

Marianne,

Ik heb afgelopen zondag om ±12.30 uur de dierenambulance voor jullie kater gebeld. Ik zag hem bekneld tussen wat fietsen op de hoek Opsterland-Kollumerland liggen. Ik zag dat er iets met zijn rechterachterpoot aan de hand was. Hij verroerde zich ook niet.

De ambulance kwam een halfuur later. Ik heb niets van een aanrijding gezien. Omstanders gingen ervan uit dat jullie kater met een andere kater gevochten had.
Op 23-03-2010 schreef Jenneke:

Beste Marianne,

Wat ontzettend naar wat er met jullie poes is gebeurd. Mijn oprechte deelneming. Ik heb niets gezien, maar gelukkig heeft een oplettende voorbijganger (Marcel, top!) wel meteen actie ondernomen. Het is een angst van alle kattenhouders dat je dit nieuws krijgt en vind het echt heel vervelend voor jullie. Mijn oprechte deelneming,
Op 23-03-2010 schreef marianne:

Hallo Marcel,
Top dat je dierenambulance hebt gebeld,heel heel erg bedankt.
Gelukkig was ze gechipt,daardoor hebben ze ons weer geveonden.
Helaas heeft Nena het niet gehaald.
De dierenarts zei teveel inwendige bloedingen en ze was in shock.Ze had nog maar een half uurtje geleefd,bij de dierenarts.En ze had echt aanrijdings verwondingen.
En bij ons vandaan kan je dat dus helemaal niet zien.Was ze wel ver van huis af,voor haar doen.
Ben alleen bang dat je van die gene die haar aangereden heeft niks meer zal horen..

Groetjes Marianne
Op 23-03-2010 schreef Marcel:

Ik vind het ook heel vervelend voor jullie. Ik had, eerlijk gezegd, gehoopt dat Nena het nog zou redden.
Op 23-03-2010 schreef jos de putter:

Deelneming met het overlijden van Nena, desondanks is het toch mooi dat een oplettende buurtbewoner de dierenambulance belt. Het zou de automobilist sieren als hij of zij zich ook even zou melden.