Ingezonden door: John
05-04-2010

Op zoek naar tandarts

Net als zo veel anderen in Lunetten was ik patiŽnt bij tandarts Herber. Hij heeft zijn praktijk verkocht aan Dental Care. Ik voel me helemaal niet gelukkig bij deze instelling. Vreselijk steriel, alles is wit en het ziet er erg onpersoonlijk uit. Maar het ergste is dat ik heel erg het gevoel krijg. dat deze luxe nog niet is afbetaald. Kreeg ik van Herber altijd complimenten, dat alles er keurig verzorgd uitzag. Hier krijg ik de eerste keer meteen te horen dat er van alles mis is. We gaan alle vullingen vervangen en diverse dure onderzoeken doen, kreeg ik te horen. Ik voelde als het ware, mijn portemonnee uit mijn zak gezogen worden. Nee ik voel me niet prettig en ga op zoek naar een andere tandarts. Weet iemand in Utrecht een tandarts, die nog gewoon tandarts is en het vak uitoefent in alle eerlijkheid?

Reageer op deze inzending
Op 05-04-2010 schreef Foppe:

Nou John, dit vind ik ook een raar verhaal. Ik zou in ieder geval een second opinion vragen. Veel tandartsen hebben een patiŽntenstop (de mijne ook).
Maar ik heb positieve verhalen gehoord over Tandartsenpraktijk Bartoklaan.
Op 05-04-2010 schreef Frank:

Heb je kinderen? er is een kinderarts praktijk verstand
http://www.tandartspraktijk.nu/
deze bevalt ons goed sinds onze tandarts met pensioen was gegaan
Hij zit op de blauwkapelse weg
Op 05-04-2010 schreef Buschauffeur:

Van Melick, Zamenhofdreef.
Schijnt ook een goeie te zijn. In ieder geval iemand die niet gelijk de duurste oplossing nastreeft.
Op 06-04-2010 schreef Hugo:

Ik ben tevreden met mijn huidige tandarts: Dhr. Oelp.
http://www.oelp.nl
Na (veel) slechte ervaringen bij hem terecht gekomen en dat was een verademing.
Op 06-04-2010 schreef Elfie:

Ik heb hele goede ervaringen met tandarts F. Banakar, Wittevrouwensingel 4.
Telefoon: 030-2313788
e-mailadres: www.banakar.nl
Op 06-04-2010 schreef Edwin:

Ik zit bij tandartsenpraktijk Verkade op de Dillenburgstraat 11 in Utrecht, vlakbij het Wilhelminapark. Ben heel erg tevreden en goed bereikbaar vanaf Lunetten.
Op 06-04-2010 schreef Marni :

Ik raad ook van Melick aan (Zamenhofdreef). Nooit te beroerd om op korte termijn te helpen, altijd erg schappelijke rekeningen, en soms wel eens te weinig commercieel...
Volgens mijn mondhygiŽniste en een andere kenner levert hij ook technisch goed werk. Daarbij is hij aardig en legt met plezier precies uit wat hij doet en waarom, als je dat wilt.
Op 06-04-2010 schreef Marni:

P.S. Van de praktijk op de Bartoklaan hoor ik juist ook dat die zo onpersoonlijk en op efficiency gericht is. Wel state-of-the-art, begrijp ik, met alle nieuwste technische snufjes.
Op 12-04-2010 schreef Els:

Al bijna vier jaar lang is Annet Wenzel van tandartspraktijk Bartoklaan mijn tandarts en ik ben zeer tevreden over haar. Van iets 'onpersoonlijks' heb ik nooit iets gemerkt, maar dat zal ook afhangen van met wie je in zo'n groepspraktijk te maken krijgt. Iedere tandarts heeft uiteraard zijn/haar eigen persoonlijkheid.
Op 15-04-2010 schreef Anne-Marie:

Ik herken dit helemaal niet. Ook ik ben over van Herber naar Dental Care. Ik vond dat ik prettig ontvangen ben, en het was een plezierig kennismakingsgesprek.
Ik kreeg te horen dat alles er prima uit ziet (en ik ben van voor het fluortijdperk en heb geen kies meer zonder vullingen). Loek Herber heeft meer dan 30 jaar prima werk verricht en dat werd volmondig bevestigd door de tandarts van Dental Care.
Ook mijn dochter heeft dezelfde positieve ervaring.

Op 16-04-2010 schreef John:

Bedankt voor alle reacties.
Er werken 3 tandartsen, misschien dat ze een verschillende werkwijze hebben.Ik voelde me in ieder geval daar niet prettig en dan heb ik volgens mij recht om een andere tandarts te nemen. Die heb ik gevonden dankzij jullie reacties