Ingezonden door: Maurice
11-04-2010

Het zandsculptuur krijgt vorm

Het zandsculptuur voor station Lunetten krijgt vorm. De foto is van vrijdag, dus ik hoop dat die er nog steeds zo staat. Kunstig gemaakt moet ik zeggen, bepaald niet lelijk.

Reageer op deze inzending
Op 12-04-2010 schreef Simone:

Tsja, normaal gesproken ben ik niet zo van het zeuren over zonde van het geld. Maar in dit geval....
Op 12-04-2010 schreef Buschauffeur:

Tjonge, jonge. Geboren Nederlander zeker hè? Aan de naam en reactie te zien in ieder geval wel.
Andere Peter heeft het wel eens over azijnze*kerds (zie: opgeruimd staat netjes), maar je hebt ook standaard portemonnee-ze*kerds.
"Wat kost dat wel niet?"
"Zeker weer van mijn belastingcenten!"
"Nu snap ik waarom dat zo duur is!"
Etc., etc.
Op 15-04-2010 schreef Jenneke:

Los van wat het allemaal wel niet moet kosten (zand is voorhanden, en een creatief iemand heeft zich erop uitgeleefd, tof toch?) vind ik het er echt super leuk uitzien. Leuk dat je het vereeuwigd hebt op foto Maurice, als het dan regent en het 'smelt' weg hebben we toch nog een aandenken :)

Ben nu al een paar keer langs het station gefietst (onder het 'bruggetje' van de heer de Jong door) maar heb het niet zien staan, staat/stond het op het stationsplein of ergens anders?
Op 15-04-2010 schreef Maurice:

Het staat achter het huisje waar de buschauffeurs zich kunnen verpozen als ze even pauze hebben.
Op 15-04-2010 schreef redactie lunetten.nl:

In het Stadsblad van 14 april staat een kort verslagje over de informatiemiddag van 7 april. Een medewerker van Prorail, Linda van Aalten, zou een bewoonster (Monica Denneman) geantwoord hebben dat de overlast van de zandwagens "over een maand weer over zou zijn".
De redactie van lunetten.nl heeft navraag gedaan bij Prorail. De betreffende medewerkster is verkeerd geciteerd. De hierbovenstaande informatie is correct. Bovendien wordt gesuggereerd dat mevrouw van Aalten dit heeft geantwoord richting de bewoner. Maar zij heeft alleen iemand van het Stadsblad te woord gestaan. Het is niet zo dat Prorail een bewoner hierover verkeerd heeft voorgelicht.
Op 17-04-2010 schreef M. Cat:

Gelukkig hebben we de foto nog, vanmorgen zag ik dat het zandsculptuur een beetje ingestort is.