Ingezonden door: Sander
23-04-2010

Fietsen gestolen?

Vannacht (de nacht van donderdag op vrijdag 22 - 23 april) zijn er bij ons aan de Hondsrug 813 twee fietsen gestolen. Heel vervelend!

Natuurlijk hebben we gelijk aangifte gedaan.

Zijn er nog meer mensen bij wie de fietsen gestolen zijn? Samen kunnen we wellicht de wijkagent waarschuwen of zorgen dat de politie beelden bekijkt van de camera's in de wijk.

Reageer op deze inzending
Op 23-04-2010 schreef Hugo:

las je op dit forum zoekt vindt je een item over een wijkgenoot die zijn vingers niet van andermans fietsen af kan houden.

Op 23-04-2010 schreef Jenneke:

Hoi Sander, wat vervelend voor je joh, 2 fietsen nog wel, wat een lef! Ik hoop van harte (en helaas tegen beter weten in) dat je fietsen weer terug komen. Op 12 maart heb ik al mijn onrust hierover uitgesproken in een artikel. Het is helaas een feit, het is al niet meer mogelijk om je fietsen 's nachts veilig buiten te laten staan. Ik hoop echt van harte dat ze de dieven in hun kraag vatten.
Op 28-04-2010 schreef niels:

Ja helaas is mijn fiets ook gestolen. Ik ging even naar binnen om mijn tas te pakken en toen is mijn zwarte hybride fiets uit de achtertuin (schiermonnikoog) gestolen . Het merk is oxford type kingstonmet frame nummer nm021070.
De fiets is echt in een paar minuten gestolen. Het eerste wat ik heb gedaan is de auto gepakt en rond gereden om te kijken of ik hem nog ergens zag. Achteraf had ik eerst de politie moeten bellen (wat ik daarna ook heb gedaan) want die waren er binnen een minuut en hebben met twee auto's en een motor de hele buurt uitgekamd.
Wellicht is een nieuwe rubriek op deze site van gevonden en gestolen artikelen nog niet zo'n gek idee.
Ik heb overigens wel een beloning uitgeloofd van 100 euro voor degene die mijn fiets vindt.