Ingezonden door: E.
07-06-2010

Daklozen verkoper (Waar is Dimitri?)

Iemand enig idee waar de Poolse daklozen verkoper Dimitri is gebleven. Via 'roddels' heb ik vernomen dat hij is overgeplaatst omdat te veel bewoners over hem geklaagd zouden hebben.
Ik ben benieuwd of iemand hier meer informatie over heeft gehoord!

Reageer op deze inzending
Op 08-06-2010 schreef Tinne:

Ik weet niet waar hij is maar inderdaad ik vond het ook lastig.
Van mij mag hij gewoon een baan gaan zoeken
Op 08-06-2010 schreef Hugo:

Is dat baardmans bij de AH?
Dan zijn er wel types die veel vervelender zijn hoor.
Op 09-06-2010 schreef Winkelaar:

Ik moet zeggen dat ik het niet erg vind dat er nu een andere verkoper staat. Hij was een beetje teveel aanwezig vond ik. Mensen aanspreken bij binnenkomen en naar buitengaan gaat irriteren vooral als je meerdere malen per week bij de AH binnenkomt.

Ik wist trouwens niet dat hij ook daklozen verkocht? ;-)
Op 21-06-2010 schreef Fred van der Star:

Dimitri heeft een andere plek in Utrecht om zijn krantjes aan de man te brengen. Hij wordt regelmatig op zondag gespot in/nabij de Sporthal aan de Burg. Norbruislaan. Niet om actief te sporten maar, bij de Evangelische gemeente 'God is Liefde'.
Op 24-06-2010 schreef AHklant:

Ik hoorde van iemand die bji AH werkt dat de nieuwe daklozenkrantverkoper op zijn werkplek voor AH een hersenbloeding heeft gehad vorig weekend en per ambulance is afgevoerd. Weet iemand hoe het met hem gaat?
Op 27-06-2010 schreef Strider06:

Dimitri is een Rus en geen Pool. Aardige vent. Wel erg aanwezig, maar ja, hij nam z'n werk gewoon serieus. Weer of geen weer. Slap om daarover te gaan klagen. Alsof de AH en iedere andere winkelketen zelf niet met z'n reclames opdringerig is. En zelfs bij -10 moest 'ie van de AH buiten blijven staan. Een beetje compassie had de AH niet misstaan.
Op 08-07-2010 schreef Beagle,Beagle:

Beste E

Woensdagmiddag zag ik hem bij de AH op de damstraat