Ingezonden door: Maurice
14-06-2010

WK enthousiasme in Lunetten

Nederland-Denemarken is aan de gang, dus ik dacht, goede gelegenheid om naar Appie te gaan. Op straat is het heel rustig, net als in AH, slechts een enkele vrouw is te zien. in AH was een TV opgesteld, zodat het personeel kon kijken; niet comfortabel, het scherm was niet groot en iedereen moest staan. Nou, AH zal niet veel omzet verliezen door deze wedstrijd, en het is goed om je personeel te vriend te houden. Ik hoorde niets bijzonders verder, ik wist dus dat Nederland in ieder geval niet hadden gescoord. In Lunetten is de WK toch behoorlijk populair!

Reageer op deze inzending
Op 14-06-2010 schreef Hugo:

Ga je vaker winkelen op dat tijdstip? Zie je dan wel veel mensen(mannen) ?
Op 15-06-2010 schreef Maurice:

Yep, ik ga regelmatig rond die tijd, en dan is het toch echt een stuk drukker dan vanmiddag.
Op 20-06-2010 schreef Hugo:

Heb vanmiddag ook maar eens boodschappen gedaan bij de lokale grootgrutter. En inderdaad: dooie bedoeling. :)
Op 27-06-2010 schreef Maja:

Ik ben tijdens Denemarken-Nederland naar Hoogvliet geweest. Ik dacht... lekker rustig... Het was ook wel rustiger dan normaal op dat tijdstip, maar er was ook nauwelijks personeel. Maar 1 kassa open en toch zeker 8 wachtenden in de rij.
Je hoorde het personeel achter gesloten deur voor de t.v. opgewonden zijn. Ik vind dat een rare bedoeling dat je tijdens wedstrijden niet hoeft te werken. Ik weet dat het vrijwel overal gebeurd, maar ze zitten pas in de voorrondes... Wat mij betreft zwaar overtrokken. Neem dan gewoon een dag vrij als je zoveel van voetballen houdt.