Ingezonden door: Remko
21-06-2010

Lunchroom

Weet iemand wat meer over de status van de lunchroom? Kom ik steeds op de verkeerde momenten langs of is Fabio echt vaker dicht dan open? Wie weet er meer?

Reageer op deze inzending
Op 21-06-2010 schreef Jenneke:

Staat er geen openingstijden bord?
Op 21-06-2010 schreef Ben Borrel:

Vanavond om zes uur was de lunchroom open, en het terras in vol bedrijf, in het zonnetje. Leuk om te zien.
Op 22-06-2010 schreef rob:

afgelopen donderdag om 11 uur langsgelopen, was ie ook gewoon open.
Op 22-06-2010 schreef Tinne:

volgens mij is hij tegenwoordig meer dicht dan open,
jammer ik krijg de indruk dat het niet goed gaat.
Op 22-06-2010 schreef Matthijs:

Maandag middag en vandaag was ie ook gewoon open
Op 22-06-2010 schreef Remko:

Maandag was ie toch sowieso dicht?
Zaterdag was de zaak ook gesloten, dat had wellicht met voetballen te maken?
Op 23-06-2010 schreef Gijsje:

Nee Remko, die zaterdagsluiting heeft niets met voetballen te maken, de lunchroom is al sinds 1 mei j.l. op zaterdag dicht, voorheen kon ik er op zaterdag zo'n heerlijke italiaanse bol halen maar dit is helaas over.
Op 23-06-2010 schreef Remko:

Zaterdag dicht (en maandag open)? dus Fabio haalt meer omzet uit de kantoren en scholieren? Want zaterdag zou de dag bij uitstek moeten zijn dat wij als inwoners van Lunetten van het terras en de aangeboden etenswaren mogen genieten.
Op 23-06-2010 schreef tijger:

hij is open wanneer ie zin heeft!
Op 23-06-2010 schreef Simone:

Ik snap echt niet waarom mensen zich steeds zo druk maken om Fabio. De ene keer duurt het te lang voordat hij opent, dan is het eten weer niet goed en nu is hij weer niet vaak genoeg open.....
Hij is een vrije ondernemer die zelf mag weten wanneer hij open is. Hij is geen gemeentelijke publieksdienst ofzo, hij is de inwoners van Lunetten niets verplicht wat betreft de openingstijden. Als zijn zaak rendabel genoeg is, ondanks dat hij niet op zaterdag open is, dan is dat toch mooi voor hem. En kennelijk draait hij door de week goed genoeg, anders kon het er echt niet af. Ik ben allang blij dat die ruimte niet meer leegstaat.
Ga je eens druk maken om het 55+uitzendbureau waar je ook nooit een kip ziet. Of over het ongebruikte en lelijke hok naast de snackbar.
Op 23-06-2010 schreef Elly:

Fabio vertelde dat hij tegenwoordig de lunchroom-tijden aanhoudt, dus je kunt maar eten en afhalen tot ongeveer 6 uur...Jammer, want meestal wil ik afhalen als we te laat zijn om nog te koken. Maar er is nog een Italiaan...
Op 23-06-2010 schreef Remko:

Elly,
bedankt voor je bijdrage. Ik heb zelf Fabio in geen tijden gezien, dus dit is een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Simone,
natuurlijk is Fabio mij niets verplicht, ik vind het alleen jammer dat ik niet terecht kan op de tijden die ik graag wil. Maar goed, het 55+ uitzendbureau is mij ook niets verplicht, als ze jou wel wat verplicht zijn dan stel ik voor dat jij je daar druk om maakt, houd ik me bezig met wat ik wil. Misschien meoeten we wel blij zijn met het feit dat de ruimte van het uitzendbureau in ieder geval niet leeg staat ;-)
Op 29-06-2010 schreef anna:

ik heb vernomen dat hij de zaak gaat verkopen
Op 29-06-2010 schreef Buschauffeur:

Het is inderdaad nogal vreemd. Heb je het mooiste terras van Lunetten en is het eindelijk spetterend mooi weer, ben je achter elkaar gesloten.....

Ik heb wel gezien dat het pand te koop staat, maar of de huurder Fabio er ook uit gaat is niet bekend.
Op 29-06-2010 schreef Remko:

De zaak staat al geruime tijd te koop. Sinds kort bij een niuewe makelaar, bij de vorige stond er ook info over het huurcontract met Fabio dat volgens mij over niet al te lange tijd (binnen een jaar?) afloopt.
Fabio is geen eigenaar van het pand. Hij kan wel stoppen, maar zal dan wel de huur moeten blijven opbrengen tot einde contract.