Ingezonden door: Jenneke
24-06-2010

Fit Lunetten

In februari van dit jaar heb ik al wat geschreven over aerobics/steppen. Bij Fitlunetten zou in het tweede kwartaal begonnen worden met groeplessen. Nu kwam ik afgelopen week bij Fitlunetten om me voor deze lessen in te schrijven, wat blijkt? Er wordt nog geen enkele les aangeboden, behalve pilates. Dit snap ik niet zo goed, aangezien een hoop mensen zich opgegeven hebben voor ingeplande lessen - er hing een groot vel waar je aan kon geven op welke dagen je welke lessen wilde volgen en die was behoorlijk vol. De man die me hielp vertelde dat de lessen, als ze al doorgaan, misschien in augustus beginnen en was verbaasd toen ik aangaf dat er volgens mij veel aanmeldingen waren.. Weet iemand hier meer over? En zijn er mensen nog überhaupt geïnteresseerd voor deze lessen? Ik heb me nu maar -met een goedkoper abonnement - ingeschreven bij de Fitness Factory in de stad. Het is wat verder fietsen, maar heb aanbod is prima aldaar.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 06-07-2010 schreef Team FitLunetten:

Hoi Jenneke,
er was in tegenstelling tot jouw vermoeden was er op dat moment onder de leden nog niet erg veel belangstelling voor andere groepslessen. Met de huidige toeloop van nieuwe leden verwachten we in september het aanbod van groepslessen te kunnen gaan uitbreiden.
Vriendelijke groet, team FitLunetten.
Op 08-07-2010 schreef Jenneke:

Beste Team Lunetten,

Ik vraag me dan af hoeveel mensen zich in moeten schrijven voor zo een les voor jullie het aanbieden. Het was niet algemeen bekend dat de mensen op konden geven voor toekomstige lessen, dus al met al vond ik dat jullie behoorlijk wat stemmen hebben gekregen. Als jullie het te weinig vinden is dat natuurlijk prima, maar ik ben nu wel uitgeweken naar een sportschool die deze lessen wél aanbiedt. September is me iets te lang wachten ;-)