Ingezonden door: Maurice
27-08-2010

Wateroverlast in Lunetten

Het heeft ook in Lunetten flink geregend, maar tot grote overlast lijkt dat niet te hebben geleid, of zijn jouw ervaringen anders? In het tunneltje houtense pad/gaasterland stond wel heel wat water, wat door uitwijkende fieters tot gevaarlijke situaties kan leiden.

Reageer op deze inzending
Op 27-08-2010 schreef Buschauffeur:

Nou, nou, lévensgevaarlijk zeg.....
Op 28-08-2010 schreef Elsje:

Nou nou ben onder de indruk van het hoeveelheid aan water. Elders in het land zijn hele straten onder gelopen. dat vindt ik veel indrukwekkender.
Op 29-08-2010 schreef Els:

Hoi Maurice,
Ik rij op een scootmobiel en moest daar iedere keer uitwijken de stoep op. Als ik er met mijn scootmobiel doorheen zou rijden, gaan mijn accu's eraan.
Wat mij opvalt en dat is ook heel goed op de foto te zien is, dat op veel plekken in Lunetten er slecht onderhoud is geweest bij de stoepranden. Er ligt veel modder en er groeit gras, waardoor de rioleringen verstopt kunnen raken. Volgens mij is het de taak van de Gemeente, om te zorgen dat regenwater goed afgevoerd kan worden.
Op 29-08-2010 schreef Anderste Peter:

De gemeente heeft reeds toegezegd hier veel beter te gaan handhaven. De plasvorming is onacceptabel en zal worden teruggedrongen
Op 29-08-2010 schreef waddenbuurtbewoner:

Dit tunneltje staat heel vaak onder water. Tot op heden heeft de gemeente dit niet kunnen oplossen. Ik ben benieuwd of het nu wel lukt.
Foto is genomen toen het water al weer voor het grootste gedeelte weg was. Eerder stond het tot aan de stoep.