Ingezonden door: Luc
01-10-2010

Vuilnisbak opgeblazen in Beatrixpark

Rond 12:15 vandaag was een harde knal te horen in het Beatrixpark. Wat bleek: een vuilnisbak was opgeblazen (letterlijk!), naast het voetbalveldje bij de Waddenbuurt. De rookwolk strekte zich uit over de breedte van het voetbalveldje. Daders: vier jongens (type verveelde slungel) van een jaar of 15 - 17 gekleed in zwart (één opvallend lijkbleek type met een ingevallen gezicht). Ogenschijnlijk scholieren van ROC Midden Nederland (die kant werd in ieder geval op geslenterd en ik meende twee gezichten al eerder gezien te hebben voor de AH). Probleem was dat ik met twee kleine kinderen op de fiets zat en geen zin had in sores. Waarom dit berichtje? Persoonlijk irriteer ik me aan dergelijke doelloze vernielzucht, en daarnaast vind ik het ook geen prettige gedachte dat er (nu al) met vuurwerk geëxperimenteerd wordt in een wijk waar veel kinderen buiten spelen. Ben ik een overbezorgde ouder of een zeikerd?

groet,
Luc

Reageer op deze inzending
Op 01-10-2010 schreef Maurice:

Ik heb de knal ook gehoord, en ik woon een aardig eind van die plek af. Maar ik heb de schade niet kunnen constateren; bedoel je het veldje aan de noordkant van vlieland? Is de schade nog steeds te zien?
Op 01-10-2010 schreef Luc:

Yep, dat veldje langs het fietspad waar ook de eikenprocessierupsen zaten (wie kent ze niet!). De vuilnisbak is verdwenen, alleen de staander staat er nog.

groet,
Luc
Op 05-10-2010 schreef Hugo:

Je bent zeker geen zeikerd in mijn boek.
Mocht je aangifte doen, dan doe je ons allemaal een plezier!