Ingezonden door: Ludens
29-10-2010

Bij de BSO van Ludens is plek voor nieuwe kinderen

Bij de BSO van Ludens in Lunetten is plek voor nieuwe kinderen. Kom woensdagmiddag 3 november tussen 14.00 en 16.30 uur kijken wat er bij ons allemaal te beleven is!

Ben je 4 of 5 jaar? Kom dan kijken bij BSO Luna, Treek 15.
Ben je 6 of 7 jaar? Kom dan naar BSO Maan, in de bouwspeeltuin, Oude Liesbosweg 40.
Ben je 8 jaar of ouder? Dan kun je kijken bij BSO Kakola, Goeree 4-6.

De open middagen zijn voor alle kinderen van de Baanbreker, De Spits, De Klim en de Leonardoschool die onze BSO’s nog niet kennen.

Informatie over beschikbare plaatsen vindt u op http://www.ludens.nl/directbeschikbaar, of neem contact op met Informatie & Plaatsing, 030 - 256 70 70 of ip@ludens.nl.

Gezien de voorbereidingen vinden we prettig als u zich van tevoren opgeeft. Dit kan bij Caroline de Boer of Miranda Bruinsma, leidinggevenden cluster Lunetten, 030 - 280 61 00 of c.deboer@ludens.nl / m.bruinsma@ludens.nl. Maar u kunt ook een van onze pedagogisch medewerkers op het schoolplein van uw kind aanspreken. Ze dragen oranje hesjes met 'Ludens' erop.
Maan: Hou je van het podium? Doe mee aan de circus/ theaterworkshop, of kom naar het kinderkookcafé en verras je ouders (en jezelf) met heerlijke hapjes!
Kakola: Ben je slim en snel, doe dan de sportieve, spannende quiz: Ren je Rot! Daarna uitpuffen en knutselen met fruit, jammie!


Meer info >>