Ingezonden door: Bert van der Roest
13-12-2010

Lunettia is ok.

Vol vriendelijkheid en enthousiasme staan de nieuwe eigenaren van de lunchroom dat inmiddels een heus restaurant is geworden verwachtingsvol te kijken naar nieuwe klanten. Zich bewust dat de vorige pachter een behoorlijke geschiedenis heeft achter gelaten hopen ze toch op groeiende klandizie. Mijn aard is niet om zo maar reclame te maken maar het zou Lunettenaren sieren die toch een keuze maken voor uit eten te gaan dit keer is te proberen bij La Lunettia. Mijn broodje was in ieder geval veel belovend.
En voor de bekende sceptici pleit ik dit keer niet voor parkeerplaatsen want met de fiets of lopend is deze plek voor elke Lunettenaar te doen.

Reageer op deze inzending
Op 13-12-2010 schreef paling:

ok ok, goed nieuws, wellicht goed "belegd" je broodje?
Op 13-12-2010 schreef Ben Bril:

Wat bedoel je daarmee, Paling?
Op 14-12-2010 schreef els:

Ga ik zeker doen, ze verdienen een kans. Maar is het niet La Lunetta (zonder 'i')?
Op 14-12-2010 schreef Jan Havermans:

In Den Haag serveren ze uitstekende broodjes ei-met-ui. Ook is er in die stad vast wel ruimte voor een plaatselijke politicus die graag het Haagse Bos wil asfalteren....
Op 14-12-2010 schreef Rien Bouw:

Maar dat is groot nieuws! Lijkt mij dat lunetten.nl daar in Actueel melding van had moeten maken?!
Op 15-12-2010 schreef Hans G.:

OK dank.

Waar is de online menukaart?
Op 18-12-2010 schreef Hugo:

Heb er net heerlijk gegeten !
Op 23-12-2010 schreef Luc:

La Lunetta kan wel eens een hele serieuze concurrent worden van Italia... Okee, de prijzen zijn een klein beetje hoger, maar de pizza's die wij hadden waren écht goed. Beter dan allen die we tot nu toe bij Italia hebben gehad. Hopelijk stimuleert dit Italia weer tot het maken van nóg betere producten (en de ijsjes van Italia zijn overigens onovertroffen in Lunetten, dat wel!).

Eetze,
Luc
Op 10-01-2011 schreef Gerrit Hal:

Ben er nog niet geweest.
Zaterdag tussen 19.00-20.00 uur liep ik naar het Chinese restaurant en zag dat er bij LaLunetta geen klant aanwezig was. Bij de Chinees (duurder geworden)zaten enkele gasten te tafelen en bij het afhaalgedeelte waren tijdens mijn aanwezigheid 5 klanten. Teruglopend naar huis liep ik weer langs LaLunetta en ik zag geen klant.
Voelde bijna plaatsvervangende schaamte. Ik "moet" er zelf ook nog heen.