Ingezonden door: wil
26-01-2011

wanneer bezwaartermijn A27 / A12 ?

We hebben erg gezocht op internet, maar kunnen het niet vinden: wat is de actuele zaken van de snelweguitbreiding? Zitten we al in fase 2? Is de bezwaartermijn al in gegaan? Bij wie moeten we bezwaar indienen, RWS, gemeente, provincie, rijk? Stel dat we (ook) bezwaar willen gaan maken tegen aanvoerroutes van bouwverkeer over wegen in Lunetten, is dat een aparte procedure? Of mogen die gewoon overal rondrijden? Wat als de grond verzakt, bij wie moet je dan claims gaan indienen? Zijn er meer mensen die rekening houden met het indienen van planschadeclaims?

Terzijde: Ik zou wensen dat BOL of deze website een aparte sectie wijdde (in het menu links) aan spoor- en weguitbreiding rond Lunetten, faseringen, termijnen, stukken, etc. Objectieve voorlichting is moeilijk te krijgen.

Reageer op deze inzending
Op 26-01-2011 schreef Redactie:

Beste Wil

In een poging om de enorme hoeveelheid gebundeld te houden, hebben wij een 'dossier nieuwe ring Utrecht', te vinden op het adres:
http://www.lunetten.nl/pub/index.php?id=2345
Op 26-01-2011 schreef Jos de Putter:

Als je op de hoogte wilt blijven van procedures, kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief van Laat Lunetten niet Stikken. Dat kan door een emailtje te sturen naar Laatlunettennietstikken (at) gmail.com . Zij houden de termijnen en zo in de gaten.
Op 27-01-2011 schreef wil:

ok, dank beiden.
@Redactie: voorzover ik kan overzien gaat de dossieropbouw m.n. over wat geweest is, niet over wat er nog komen gaat. M.n. het moment waarop de bezwaartermijn ingaat is van belang, maar is niet terug te vinden.
@Jos: dank, ik zal me abonneren. Toch blijven bovenstaande vragen openstaan.