Ingezonden door: Het Knooppunt
29-04-2011

Knooppunt viert jubileum

Inloophuis Het Knooppunt is al 20 jaar lang een ontmoetingsplek voor bewoners van Lunetten. Op 14 mei vindt er een jubileuminloop plaats van 11 tot 15 uur, aan de achterzijde van de Musketon.

Het Knooppunt wordt wel de 'Huiskamer van Lunetten' genoemd, want het is een gezellige plek om even bij te praten en bij te tanken, gerund door zon 20 vrijwilligers. Het project is in 1991 vanuit de kerken opgezet. Gaandeweg werd meer samengewerkt met andere organisaties zoals Portes. Sinds 2005 is het project gevestigd op een hoek aan de achterzijde van de Musketon. Het Knooppunt verzorgt sinds twee jaar ook een voedselbank met een eigen groep enthousiaste vrijwilligers.

Wie het jubileum mee wil vieren is van harte welkom om binnen te lopen tussen 11 en 15 uur. Op het programma staan onder meer live muziek, bijdragen van medewerkers en gasten, een tentoonstelling, hapjes en drankjes.

Plaats: Het Knooppunt, p/a de Musketon, Hondsrug 19, aan de achterzijde (Salland) met een eigen ingang. Meer informatie: http://www.lunetten.nl/knooppunt of 06-40967674.


Meer info >>Reageer op deze inzending