Ingezonden door: Over de Drempel
06-05-2011

Onverwachte Ontmoetingen: Over de Drempel

De straatkrant verkoper bij de supermarkt, de buurvrouw die altijd vriendelijk knikt als je langsloopt, de eigenaar van de groentewinkel op de hoek, allemaal mensen die je bijna dagelijks tegenkomt maar die je toch niet spreekt. Spontaan contact zoeken met nieuwe mensen uit onze omgeving is voor iedereen moeilijk en spannend. En dat terwijl het juist erg leuk en verrassend kan zijn om mensen die je regelmatig tegenkomt eens Úcht te spreken! Over de Drempel helpt een handje.

Over de Drempel
Het nieuwe Utrechtse project Over de Drempel maakt de stap om contact te zoeken met nieuwe mensen makkelijker. Op een ongedwongen manier organiseren we leuke en gezellige activiteiten waar mensen de kans krijgen eens een praatje met elkaar te maken.
De deelnemers geven zelf aan met wie ze wel een ontmoeting zouden willen hebben en welke activiteit ze met deze persoon zouden willen doen. Koffie drinken bij de buurvrouw, maar ook een avond samen eten met het gezin van de overkant of een wandeling maken met de buurman en zijn hond, er kan van alles. Er is altijd iemand van Over de Drempel bij de activiteiten aanwezig.

Wie is Over de Drempel?
Over de Drempel bestaat uit drie enthousiaste jonge vrouwen die ervan houden een gezellig praatje te maken. We zijn breed ge´nteresseerd in alle mensen in onze omgeving en vinden het altijd leuk om met nieuwe mensen kennis te maken. Ons motto: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Meedoen?
Over de Drempel werkt voornamelijk vanuit Utrecht Lunetten, maar ook aanmeldingen uit andere delen van Utrecht zijn welkom. Iedereen kan zich aanmelden, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wil je meer weten over Over de Drempel, of wil je je graag aanmelden voor een ontmoeting? Neem dan contact met ons op via overdedrempel@mail.com of telefoonnummer 06-14028290. Na aanmelding nemen wij contact met je op om samen de activiteit op te gaan zetten.Reageer op deze inzending