Ingezonden door: J. Schouten
17-05-2011

Schade aan auto door onbekende

In de nacht van zaterdag op zondag (14 en 15 mei) heeft een onbekende met zijn of haar auto een flinke deuk in mijn geparkeerde auto gereden. Dit is rond 4 uur gebeurd op de Zevenwouden.

Een oplettende buurman heeft een knal gehoord en daarna de betreffende auto met hoge snelheid zien wegrijden. Het was helaas te donker om de auto en dus ook het kenteken goed te kunnen zien.

Heeft iemand anders misschien iets gezien of gehoord?

Alvast bedankt voor je reactie.Reageer op deze inzending
Op 18-05-2011 schreef Pluisjemuis:

Soortgelijk iets op Furkabaan moet in dezelfde nacht gebeurd zijn, mijn bumper heeft een aardige scheur en deuk...alleen bij mij zijn er helemaal geen getuigen...

Op 18-05-2011 schreef coen:

Claimen bij het waarborgfonds. Je moet aan kunnen tonen dat de schade veroorzaakt is door een andere auto en er moeten anderen zijn die kunnen/willen verklaren dat jij je auto ervoor schadevrij neergezet hebt.

Succes!
Op 18-05-2011 schreef Angelique:

Ongeveer 2 maanden geleden is dit ook gebeurd bij de auto van mijn vriend. Deze stond geparkeerd op de strook zevenwouden, langs de Furkabaan.

Er zat een grote deuk in zijn linkerdeur, maar niet even een briefje met een nummer van degene die de schade heeft aangericht...
Op 18-05-2011 schreef rijk:

Ik woon tegebover deze plek op het kampereiland maar heb niets gehoord deze nacht. (sliep erg vast denk ik :-) ) Mijn advies is wel om niet meer op deze plek te parkeren. Ik hoor in deze bocht veel piepende banden in het weekend dus de kans is groeter dat je auto hier schade op loopt.

De tip van het waarborgfonds is een goede die je zeker kan proberen. Ook even aangifte doen dan natuurlijk.