Ingezonden door: Karlijn
25-05-2011

Sociale huurwoning Lunetten

Zijn er in Lunetten eengezinswoningen (sociale huur)die een huurprijs hebben onder de Ä621,-?

Ik houd woningnet ongeveer een jaar in de gaten maar ben tot op heden niet zo'n dergelijke woning tegengekomen...

Reageer op deze inzending
Op 25-05-2011 schreef Simone:

Volgens mij bestaan die woningen wel, maar kom je ze op Woningnet niet tegen omdat:
a. mensen heel lang in zo'n woning blijven zitten
b. de woningstichtingen momenteel druk bezig zijn met de verkoop van vrijkomende woningen in Lunetten (check maar eens op de sites van Mitros en Portaal en ook op Funda zie je het wel; woningen die al helemaal leeggehaald zijn en die er soms tamelijk uitgeleefd uitzien zijn vaak voormalig huurwoningen)
c. mensen die weg willen uit zo'n woning en iets anders willen huren, kunnen zo'n woning ook aanbieden als woningruil
Op 25-05-2011 schreef Simone:

Bijvoorbeeld Lofoten 30 (Funda) zou zomaar een voormalig huurwoning kunnen zijn, hoewel geen goedkope huurwoning....
Op 26-05-2011 schreef vg:

Ja die zijn er wel, bijv boven zevenwouden.
Iniedergeval ze zijn er wel maar staan er zeer zelden op. Naar mijn mening is Lunetten te duur, maar dat heeft ook te maken met het publiek dat men wil trekken, en wat dat betreft lukt dat ook wel aardig. Tot 652 kan je trouwens in aanmerking komen voor huurtoeslag, misschien een idee? Zou graag in de toekomst een huisje hebben in Lunetten, maar ik denk dat dat eerder droom dan realiteit is. Ook idd omdat maar weinig mensen weggaan, en veel wordt aangeboden aan de huidige bewoners als koop. Ik weet wel dat je in veel gevallen betaalt voor de wijk/ de rust etc want in andere wijken kan je voor deze huurprijzen meer huis krijgen, jammer.
Op 26-05-2011 schreef Gijsje:

CataloniŽ; 2 voormalige huurwoningen van Bo-Ex, 1 woning al in de verkoop, de andere woning binnenkort. Furkabaan; eveneens voormalige huurwoning al half jaar in de verkoop.
Op 26-05-2011 schreef Jon:

Op http://mitros.nl/smartsite.shtml?id=56517 kun je het complete bestand van Mitros bekijken, inclusief prijzen. Ik vind zo snel 63 eengezinswoningen in Lunetten onder de 600 euro.