Ingezonden door: ko-telet
08-06-2011

nieuwe slager

zijn er al mensen bij de nieuwe slager geweest , zoja hoe is de kwaliteit van het vlees?
Kan het evenaren met slager Oorbeek?

ko-telet

Reageer op deze inzending
Op 08-06-2011 schreef Annemiek:

He, jammer, geen vegatarische slager?
Op 09-06-2011 schreef John:

@ Annemiek, was dit de vraag?
Op 10-06-2011 schreef Hans G.:

Ook bij deze slager kun je gewoon lekkere antibiotica kip krijgen
Op 15-06-2011 schreef Luc:

Heeft de nieuwe slager ook scharrel- of biologisch vlees? Ben er nog niet binnen geweest eigenlijk, zal het binnenkort eens gaan vragen. Anders blijft het voor mij gewoon de slager op de Jutfaseweg of gewoon de AH.

groet,
Luc
Op 20-06-2011 schreef Luc:

Gezien afgelopen zaterdag: de slagersjongen plakt kiloknaller-achtige flyers bij de Albert Heijn op de muur en loopt daarna letterlijk voor de Albert Heijn te flyeren. Vond het een beetje....goedkoop?

Luc
Op 21-06-2011 schreef chris:

Wat betreft die flyers: die zag ik ook hangen op station lunetten naast de kaartjesautomaat.

Wat betreft het vlees: wat ik tot nu toe heb gegeten is gewoon van goede kwaliteit.

Alleen ze zouden nog wat moeten doen met het interieur.
Binnen in de winkel is het wat saai, koud en kil.

verder heb ik geen problemen met/bij de nieuwe slager
maar................... toch mis ik Oorbeek.
Op 28-06-2011 schreef OuderA:

Jazeker ben ik al bij de Lunettenslager geweest. En weet je waarom: omdat meneer Oorbeek dat mijzelf adviseerde! En ik moet je eerlijk zeggen; jummie ik heb al aardig genoten van o,a, de goede biefstukken, lekkere Filet american. grillworst, spekkoek, aspergeschotel en nnog al veel meer. Onderdoen voor Oorbeek, nee zeg zeker niet kijk maar naar deslager zijn vakdiploma's. En voor wat betreft het interieur: geef de man een kans om eerst zijn centen te verdienen na de overname en zolang de winkel schoon en netjes is...
Van een mooier en gelikter interieur wordt het vlees niet lekkerder..