Ingezonden door: Theo
20-06-2011

fiets weg

De fiets van mijn kleinzoon viel niet meer te repareren. Daarom had ik drie dagen geleden mijn eigen fiets aan hem gegeven. Ach, ik maakte er toch bijna geen gebruik van en hij was nog prima (z.g.a.n. zou in een verkoopadvertentie hebben gestaan ...): een Gazelle Chamonix, "brokaatrood" - zeg maar een soort van paars. Had een kleine 900 gekost; zonde om hem in de schuur te laten wegroesten.
Nu zit mijn kleinzoon weer zonder fiets, want de fiets is zondagavond hier in onze wijk gestolen ...... Hij stond op slot, met een extra insteek kettingslot vast aan een fietsenrek. We hebben allebei een paar lelijke woorden gezegd. En vervolgens zijn we gaan rondkijken in de wijk. Zonder resultaat natuurlijk. Maar misschien is er een wijkbewoner die ergens zo'n fiets ziet staan. Neem dan asjeblieft contact op met de politie: 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000. We hebben uiteraard aangifte gedaan.

Reageer op deze inzending
Op 20-06-2011 schreef gazellerijder:

Ik rij op precies dezelfde fiets en met mij nog wel meer Lunettenezen denk ik. Zou toch wel vervelend zijn als ik ineens van mn fiets gerukt wordt vanwege deze oproep.
Op 20-06-2011 schreef Theo:

Dat zou ik natuurlijk ernstig betreuren. Daarom roep ik ook niet op om voor eigen rechter te spelen, maar de politie te informeren. Die zal misschien overgaan tot controle van het framenummer. Daar kun je als Gazellerijder toch moeilijk bezwaar tegen maken. Of moeten we ons zonder slag of stoot bij de situatie neerleggen?
Op 22-06-2011 schreef Hans G.:

Die fiets zie je nooit meer terug.

Het is mij zelf nu al 3x overkomen waarvan 1x in Lunetten.
Op 24-07-2011 schreef Cor:

Beste mensen,

Zal een kijkje nemen voor jullie op allerlei onfeestelijke oorden.

soms helpt zoeken wel.

Samen zoeken des te meer.

vervelende situatie.