Ingezonden door: lunetics
03-07-2011

theatersporters gezocht!

Theatersportgroep de Lunetics op zoek naar nieuwe leden!

Wij zijn een enthousiast en gezellig theatersportteam uit Utrecht en we hebben per september ruimte voor een paar nieuwe leden!

Wij spelen met passie en willen vooral veel leren. Wij zijn wat dat betreft ambitieus, maar als wij falen, doen we dat met glans! We spelen omdat we het zelf leuk vinden, en doen dat het liefst voor publiek, komend vier thuiswedstrijden en vijf uitwedstrijden.

We trainen iedere donderdagavond van 20 tot 22 uur in buurtcentrum 'De Musketon', en drinken daarna vaak nog wat in de bar. Volgend jaar werken we met blokken van 3 lessen, waarbij voor elk blok een docent benaderd is voor een specifiek thema. Daarnaast worden regelmatig muzikale lessen in samenwerking met een pianist gegeven en tenslotte wordt er ook maandelijkse door één van de lunetics een training gegeven inspelend op het dan behandelde thema. Tot slot organiseren we eens per jaar voor leden een theaterweekend met gespecialiseerde workshops. Zo hebben we de afgelopen jaren worskhops gehad op gebied van muziek, clownerie, maskertheater, Commedia d'ell Arte en storytelling.

Wil je komend seizoen kennis met ons maken? Kom dan een paar keer kosteloos en vrijblijvend meespelen om te kijken of het wederzijds klikt op 22, 29 september en 7 oktober. Voorwaarde is dat je minimaal een basiscursus theatersport hebt gevolgd zodat je al bekend met de basisprincipes en de belangrijkste games.

Neem gerust contact met ons op via het mailadres info@lunetics.nl , twitter ons via @delunetics of pak de telefoon: 0633899704. Tot ziens?!

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 08-07-2011 schreef Baukje:

Beste Lunetics,

Ik geniet altijd erg van jullie theatersportwedstrijden in de Musketon. Ik hoop dan ook op versterking.

Tot in het nieuwe seizoen.

Groetjes, Baukje
Op 14-08-2011 schreef Mascha Chang:

Hoi Baukje,

Dank voor je compliment. In september komen er drie potentiele nieuwe leden op proef meespelen. Tot ziens op onze eerste wedstrijd op zaterdagavond 17 september (na de wijkdagactiviteiten).

Mascha