Ingezonden door: Hisa
22-08-2011

Open Podium tijdens Wijkdag Lunetten

Dit jaar vindt op zaterdag 17 september de jaarlijkse Wijkdag plaats. Ook dit jaar wordt de Wijkdag georganiseerd door het BOL (Bewoners Overleg Lunetten), de Musketon (Portes), de winkeliersvereniging winkelcentrum Lunetten en stadsboerderij Koppelsteede. Er is weer een groot podium met verschillende optredens en ruimte voor Lunettens talent. De BOL-loop gaat dit jaar voor de 17e keer van start. Kinderen kunnen hun hart ophalen aan de noordzijde (videotheek) van het winkelcentrum. Er is een kindervrijmarkt, een knutselterras, een springkussen en er kan gereden worden met paard en wagen.

Open podium, inschrijven:

Kunt u zingen, goochelen, dansen of heeft u een ander talent? Laat het zien op het open podium! U kunt zich hiervoor opgeven bij Marieke van Norel, marieke@hisa.nl of 030-214 85 91.

Kraam huren rommelmarkt:

Het is net als andere jaren mogelijk om een kraam te huren in en om het winkelcentrum. Dit geldt voor verenigingen maar ook voor particulieren. Ook voor de rommelmarkt kunt u een kraam huren. De kosten voor een kraam bedragen 20,00, u kunt zich inschrijven bij Bronkhorst Brillen en JD Haarmode in het winkelcentrum


Meer info >>Reageer op deze inzending