Ingezonden door: Laat Lunetten Niet Stikken
28-08-2011

RWS komt 5 september naar Lunetten i.v.m. A27

Rijkswaterstaat komt, als aangekondigd, de omstreden plannen toelichten voor de knooppunten en de verbreding van de A27. Ook zullen ze toelichten wat hun ‘meedenksessies’ inhouden.

Een grote opkomst is gewenst.

Wij nodigen je daarom van harte uit deze avond bij te wonen!

Wanneer?
Maandagavond 5 september 19:00 - 21:00 uur

Waar?
Aristo Zalencentrum

Provinciale Staten-gedeputeerde Van Lunteren kan de 5de niet aanwezig zijn. Hij zal wel zijn opwachting maken op de andere informatie-avond: op 13 september in Voordorp. De kans dat Minister Schulz van Haegen ons op 5 september met een bezoek vereert is helaas erg klein.

Verder hebben we onze site http://www.laatlunetten.nl. geactualiseerd en voorzien van antwoorden op je vragen. Mocht je nog overtuigd willen worden waarom je de 5de zou moeten komen? Of wil je gewoon weten waarom RWS deze avond organiseert? Kijk als voorbereiding even op http://www.laatlunetten.nl.

Hopelijk tot ziens op de 5de september!

Laat Lunetten Niet Stikken
John Buitink
Peter Piekema
Alieske de Vries
Theo Traas
Angela Gallé

P.S. Hier geeft Rijkswaterstaat toelichting op de Startbijeenkomsten: http://www.ikgaverder.nl/home/nieuws/0000/00/0155/Planstudie-Ring-Utrecht-A27-A12/

P.S 2: Als je onze nieuwsflitsen wilt ontvangen per mail, meld je dan aan via laatlunettennietstikken@gmail.com

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 30-08-2011 schreef robb:

als ik zo googlemaps bekijk dan moet er toch genoeg ruimte zijn de uitbreiding BINNEN de bestaande bak te laten plaatsvinden?
Sowieso zijn er bij park de koppel al 12 rijbanen nu!
Er is nog gras en ongebruikt asfalt over. En mocht er dan toch nog meters nodig zijn dan kan er uitgebreid worden aan de kant van plas laaggraven en niet de koppel!